duyguibo344_ Arkadaşlar geç döllenme de kacıncı haftada kalp atışı duydunuz acaba benim salı günü randevum var doktor ultosonuna göre tam 6+3 olucaz sızce görebilir miyimmmm
efnanhiraa duyguibo344_ bende geç döllenme bugün gittim 4 buçuk haftalık salı tekrar cagirdi kese buyumesu için baklim. Bende bekliyorum
alynmlskrc 7+5 hala göremedim kese de boş doktor geç döllenme de olabilir boş gebelik de olabilir dedi Allahtan hayırlısı
Eminetezer 7+1 de görmüştum son adet tarihim 23 aralikti amandoktir 30 Aralık olarak baz almıştı.aslinda 9 haftalık olmam gerekiyordu ama geç döllenme olduğu için 7 haftalıkken öğrenmiştim.
YyyyYasemin duyguibo344_ benim bebeto 2 hafta geç döllenmiş 4+3 de kese gördük 6+5 diye gittiğimizde birden haftası ileri gitti 7+3 olarak hem bebeği hem kalp atışını gördük 🥰
zeh6363 duyguibo344_ slm canım ben bugün gittim bebeği gördük çok şükür darısı sana geçen hafta sadece kese vardı
zeh6363 duyguibo344_ canım uygulamada 7 hafta 3 gün orda 6 hafta 4 gün çıktı geçen hafta 5 hafta ydı çok şükür Bi sorun görmedi sende korkma bende çok tedirgindim
duyguibo344_ 2kizannesi30 aa sızınde baya geç duyulmuş bende çok tedırgınım ya görsem duysam rahatlıcam☹️
2kizannesi30 duyguibo344_ ben geç öğrendim hamile olduğumu öğrenince şok geçirdim 😂 doktor sadece kese var geç döllenme olabilir dedi 2 hafta sonra gel dedi şok üstüne şok yaşadım