Cemre2019 Kızlar 3. Bebegimi alıcam cuma günü kucagıma. Fakat merak ettiğim su diğer iki cocugumu da devlette dogum yaptım. Ama ani gidişlerim oldu.. Gün falan verilmeden. Şimdi bunda gün verildi. Cuma sabah 7 de burada ol denildi. Oraya gittiğimde oda veriyolar mı hemen yerleşmek için yoksa direk hazırlıklar yapılıp doguma mı alıyolar ? Devlette dogum yapan arkadaslarım cevap verebilirse cok sevinirim.
mervermzn Cemre2019 canım eğer boş oda olursa alıyorlar odaya direkt ama yoksa hazırlanma odasında hazırlanıp amelyata gidiyorsun sen çıkana kadar oda hazırlamış oluyorlar sana taburcu olanlardan falan
SevgibiR Cemre2019 sen çantani da al yanına giderken sonra ugrasmayin biri yazmış bak sen doğumdan çıkana kadar en kötü oda boşalır sana varsa da ilk yerleşirsin odaya
Merver Cemre2019 sana sorarlar özel oda istiyomusun diye ona göre yatısın ve odan verilir tüm işler biter sezeryana girersin
mervermzn Cemre2019 aynen öyle canım malum devlet yoğun oluyor oyğzden önceden ayarlayamamış olabiliyorlar odayı
Cemre2019 mervermzn SevgibiR Peki canlar tesekkür ederim. Bir sey daha sorucam. Sezeryan sonrası odaya gelindiğin de mi kıyafetlerimi giyecegim yoksa sezeryandan sonra hemen giyidiriyolar mı orada?
SevgibiR Cemre2019 galiba odada giyiniyorsun önlük gibi mavi seyle getirirler ben daha dogrmadm da yengm sezeryan olmuştu 🕵️orda grdm
Cemre2019 SevgibiR diger 2 sezeryanım da bana da oyle oldu ama genel anestezi idi. Bunda spinal olacagım o yüzden tereddüt ettim bian ☺
Cemre2019 Fbt inşallah canm bakalım görecegiz. Sonuçta gün veriyolar aslında benim de aklım buna ermiyo gün veriliyosa sayet oda vardır diye umut ediyorum
Mucizeee Ya benim bı komsumu çağırmışlar su gün gel doğum yapicaksin diye. Kadın gitmiş demişler ki yatak yok git başka gün gel. Bu komşu da kıyameti koparmış oyuncak mi bu dalga mı geçiyorsunuz demiş cingenelik yapmış almışlar doğuma