parliyokralice Kubragocer bunun gebelikle çok bi alakası yok ben kendimi bildim bileli var bende linea nigra şimdi kızım yeni doğdu onda da var 🩷 inşallah hamilesinizdir hayırlısı olsun❤️ 🙏
Zarifokur Suyusevmeyensusamuru inan olmayacak artık düşünmeye başladım . Bir şeyim yok neden olmuyor .bilmiyorum çok yoruldum
Ftmn123- Elis27 Normalde 28 günde bir adet oluyorum da ama daha adet olmadım.26 Temmuzda adet olmuştumda bugün değilmi adet günüm?
Elis27 Kubragocer bu çizgi herkeste olan bir çizgi gebeliğin ileri ki aylarına doğru belirginleşir ve doğumdan sonra zamanla kaybolur şuanda bebeğim 4 aylık ve hala cozgi gecmedi
eslem2121 Zarifokur üzülme bacım vakti vardır gecikiyorsa güzelleşiyordur stresten olmuyor olabilir 🥺🫂
Elis27 Kubragocer gebe oldugunuzu düşünüyorsanız test yapabilirsiniz o çizgiye göre gebelik var demek yanlış olur
Esma006 Kubragocer her gebelikte farklıdır tabiki ama benimki 3.ayimda çıkmıştı yavaş yavaş hatta aşağıdan yukarıya doğru göbek deliğinden üstüne doğru eğer hamile iseniz sizin göbek degiligine kadar çizgi kızınız olabilir hurafe tabi ama
Kubragocer Zarifokur akıntım seffaf bazen oluyor ağrım da yok sadece 1 2 gün bel ağrım oldu geçti oda şuanda da alt karnım vajinanın üstünde kalan yer rahim sanırım bilmiyorum oralar çok sert
AslanEge Kubragocer bu daha çok bir şey oraya iz yapmış gibi görünüyor. Linea rigra hamilelik başında çıkmaz. Umarım hamilesindir Allah hakkında hayırlısını versin 💕
Beyzanr15 Zarifokur çok zor bir süreç ama gebeliğe en büyük engel stres. Her şeyin bir zamanı var gönül istiyorki hemen olsun. Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın