Nurellaaaaaaa1212 Kızlar bebiş için gerekli gördüğüm şeyleri aldım ama malum ilk bebeyi büyüteli 3 sene oldu unutmusum bi çok şeyi 😂 olmazsa olmaz almalısın işime çok yaradı ya da alma bi işe yaramıyor dediklerinizi merak ediyorum hadi aydınlanalım
Elif3419 Nurellaaaaaaa1212 benim ilk hamileliliğim ama gereksiz birşey almadım hiç kuzum bebek arabası park yatak bebek çantası 2 tane 10’lu hastane çıkışı 1 tane isimli 1 tanede triko takım seti biberonu banyo küvet seti şampuanı deterjanı falan 3 aylık kıyafetler ve ana kucağı aldım çünkü herzaman yanımızda biri olmayabilir ana kucağına koyarım mutfakta yemek yaparken veya banyoya girmem gerekir gözümün göreceği şekilde koyarım falan büyük rahatlık olur☺️
nilsumm Nurellaaaaaaa1212 Askımsuu az kaldı artık doğumaa bende 30 haftada başladım desem alışverişe😅 biraz geç başladım ama olsun bugün gittim bir kaç takım kıyafet ve tulum aldım bebeğime son 8 haftamız kaldı yarında yine gideceğim bebek alışverişine son kalanları da alıp 34 35 haftada bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp hastane çantamı hazırlayacağım bugün kıyafet aldım o kadar minnaklarki nasıl giydireceğim bilmiyorum çok duygusalımn🥹🥹
Nartanemmm Nurellaaaaaaa1212 bende burda bekleyeyim, 30 haftalık daha bişey almadım ve bir çok şeyi unuttum 🤭
Elif3419 Nurellaaaaaaa1212 evet bu ayda kendi ihtiyaçlarımı alıcam gögüs pompası lohusa pijama takımı falan bitmiyorki😅
Nurellaaaaaaa1212 nilsumm amannnn diyim kalma 35e pertin cıkar yarın al hafta içi yıka kurut katla kurtul bacı tavsiyesi
Ayperi11 Kıyafetleri, bebek arabası, yatağı herşeyi hazır bide göğüs ucu kremi, göğüs kalkanı, giyilebilir göğüs pompası aldım bebebao marka şimdiden göğsümden süt çıkardı müthiş 😂
Nurellaaaaaaa1212 Ayperi11 kız şaka yapma bende aynısını aldım da denemedim kdldlddl nasıl süt cıkardı. Ama gerçekten çekişi güzel
nilsumm Nurellaaaaaaa1212 Aynen bencede öyle yapayımm 🫶 birde erkek doğum riskim var korkuyorum ara ara sancılarım var🥹
Ayperi11 Nurellaaaaaaa1212 bildiğin süt geldi benim ara ara geliyordu 28. Haftadan beri bi deniyim dedim sütü toplamış 30 saniyede hahah
Nartanemmm Nurellaaaaaaa1212 evet 2020 de hamileydim 5 sene geçmiş Liste yaptm kendime Lansinoh Depend Sleepy bez ve ıslak mendil Alt açma tek kullanım olanlar Göğüs pedi Siveno şampuan UniBaby deterjan Oğlumdan kalan biberonu kaynatsam olur mu ya Dr browns almıştm kolik önleyici, çok da ihtiyaç olmaz inşallah, sadece emzik kısmını alırım biberonun
Nurellaaaaaaa1212 Ayperi11 dur bi 35de falan deniyim 😂 lütfen uzun bi süre göğüslerine dokunma bırak zamanında kullan onları
YavruKurtveAnnesi Nurellaaaaaaa1212 çok şükür toparlandikk daha iyiyim 🥰 bacımm sen nerelerdeydinnn ya Bayadır yoktunn