Ozgenurribo Mavimsimavi ben öğreneyim bi sonra o kadar şey yapmıyorum bi de cinsiyet ne olucak derdim var o da geçince alışverişle kendimi sakinleştiriyorum 🤣🥹
Mavimsimavi Ozgenurribo bir kızım olsun çok istiyorum bir oğlum var 🦋 Ya Rabbim gönlümüze göre versin inşallah
Ozgenurribo Mavimsimavi benim de öyle oğlum 5 yaşında Ocak ayında yaptığım düşükte bebek kızmış rabbim yine nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat ikimize de 🥰
fatmanur3824 bebekbekleme bebekbekleme benim de sol alt bölgemde batma var ara ara bu his geliyo belirti mi acaba bu belirti olarak görüp hayal kırıklığı yaşamak istemiyprum ama o batma hissi oldukça hoşuma gidiyor olumludur belki diye 😂😂😂
bebekbekleme fatmanur3824 aynı durum bende de var canım sol tarafım yürürken özellikle sanki bir şey batıyor inşallah belirtidir Daha adrtime var çenemde sivilce çıktı burda okumuştum bu da sanki belirtiydi😂
Mavimsimavi Ozgenurribo ya aynıyız böyle denk gelen tesadüfleri çok severim Rabbim nasip etsin öyleyse ikimize de hayırlısıyla 🩷
maco61 Ozgenurribo ama çok kasıklarım belim ağrıyordu ilaç içtim. Parol zaten geçti şükürde çubuk test yaptım çıkmadı. Yani çok da şey değil ya ne yapayım nasip. Olsa isterim bu ay olmayı Allah varda. Olmazsa nasip yani
maco61 Mavimsimavi parol içtiöde ama kendimi hiç hamile hissetmiyorum😆 daha yeni bu ay denedik zaten o yüzden pek şeyim yok Ama olmasını çok isterim bakalım adete kadar bekleyelim artık
Deletedmom_787 17 ağustos pik, 18 ağustos çatlama, bat 1 eylül. Belirti yok tutmadı sanırım 🥺 sadece kasık ağrım var birde ilişkide ara ara sağ kasığım ağrıyor bilemedim
fatmanur3824 Deletedmom_787 ben de sürekli belirti arıyorum vücudumda ama bazı kişilerde de hiç belirti olmuyor bu şekilde de o süreci geçiriyorlar o yüzden inşallah vardır bende de sadece kaşık ağrısı var başka belirti yok
Deletedmom_787 fatmanur3824 inşallah yüzümüz güler 🥺🙏🏻 umudumu yitirdim gibi ama nasip yarın kan vereceğim bir şey çıkmaz sanmıyorum ama eşim çok istedi 🥺🥺