Ben-Hurem-Sultan _Uykusuzanne1 helal olsun dayioğliiii 🤣🤣 gözün aydın canım. Sağlıcakla al kucağına inşallah 🌸
mor_menekse1 _Uykusuzanne1 erken yapmışsın ikinciler hemen tutmuyor benim 4 ay nerdeyse tutmadı snra rabbim nasip etti çok şükür insan daha bir sabırsız oluyor ikincide anlliyorum seni en doğru zamanda sağlıkla gelsin 😍
mor_menekse1 mor_menekse1 hey maAllah bacim 5 yil aradan snra ilk aydan hellal sağlıkla gelsin yaaa 😍😍😍😎😂
nerm629_ _Uykusuzanne1 ilişkinizden buyana mi 9 .gününüz kan testi kac gün geçtikten sonra verdiniz merak ettim
_Uykusuzanne1 nerm629_ evet ilişkiden bu yana 9 gün geçti zaten 8-12 gün sonrası kan testinde belli oluyor
nerm629_ _Uykusuzanne1 gerçektenmi yaa inşallah bende öğrenirim hemen pazartesi günü kan vermeye gidim ozman 13 gün olur iliskiden itibaren
nerm629_ _Uykusuzanne1 canım ben sabredemedim hastaneye geldim şimdi dua et yaa inşallah tutulmuştur bebisim
zynpknt _Uykusuzanne1 postun başını okuyodum çok erken diycektim sonuna baktım hamileymişsin bu ne hız meryem ana mısın bacım kxjdjf allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰
nerm629_ _Uykusuzanne1 benim ilk gebeligimde de adet bitimi ilişki oldu diğer günler olmamıştı adete1 hafta kala kan testinde öğrenmiştim değerde iyiydi inşallah bundada tutmuştur 5in üstünde görsem Gene yeter☺️darısı bize inşallah
_Uykusuzanne1 mor_menekse1 evett bacımm🧡😂 ama doğal yollarla korundum 5 sene spiral yada ne biliyim hap falan kullanmadım eğer siz kullandıysanız oda etki etmiştir
nerm629_ _Uykusuzanne1 Amin canım Allah sağlıklı sıhhatli hamilelik nasip etsin sanada Allah sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin