Herkeze meraba kizlar sonunda bnde bebegime kavustum.hamileligimin basindan beri hersey normal dgum du taakii 23subat cumartesi gunune kadar.o gun randevum wardi gunum gecmisti ve doktorum o gun gel acilmana gore yatis yapariz dedi neyse gttim 1cm acilma warmis acilen yatirdi cunku gunum gecmisti riskleri goze alamayiz desi her an bebekte istemedigimiz seyler olabilir farkina varamayiz dedi ve yatirdi nyse yattim.dogumhaneye cikarildim vajinama acilma oldun diye jel surduler sonrasinda suni sanci verdiler 8saatsonrasinda acilma gerceklesmedi ve bnim oglum kakasini yapmis hersey nornal gderken apar topar sezeryana alindim.kendimi normale gore hazirlamistim yani diycegim o ki kavustumuz sey oyle mukemmelki normal sezeruan onmli dgil suan 4.gunum ve inanin cok agrim war gaz sorunu yaaiyorum ve icimden atamiyorum .sezeryan sonrasi gaz sorununu nasil halledebilirim bi fikri olan varsa yazabilir😃hersey o minik meleekler icin allah isyeyen herkeze nasip etsin bu duyguyu icim icime sigmiyo❤❤❤❤❤allah dgurcaklara yardim etsin tez zamnda kavusmaniz dilegiyle hoscakallin😍😍🤗🤗
41+2de gelen oglum👶
Poyrazgenc rabbim uzun ömürler versin inşallahhh🤲🏻 Ve tabi bana da bi avazda doğurmak nasip etsin😂 gaz problemi için kimyon duymuştum bi araştır istersen doktoruna falan sor
Poyrazgenc rezene çayını dene süt artırıp bağırsaklara mideye iyi geliyormuş.ağrı kesici özelliği var ayrıca en çok rahim e iyi geliyormuş . Bende geçen hafta dokum yapan arkadaşımın yanına gittim hastanede odasında gördüm
Poyrazgenc poyraz bebek mi adı 😂 bnde poyraz istiyom da gözün aydın bu arada 💟
Poyrazgenc aynı gün Doğum yapmışız 😁 kayısı suyu üzüm hoşafı sayesinde hastanede hemen çıkardım 😁
Poyrazgenc simit demişti bi tanıdığımız gaz için deneyim isterseniz
Poyrazgenc allah analı babalı büyütsün sağlıkla
SevgibiR ewet canm 😍
Tugba2626 neler denemwdimki hala ayni duruyo kqrnim 😍
haticestc tamm canm sagol
Poyrazgenc Kayısı ve üzüm karışık suyunu yap kendin. Ya da yakının. Çok rahatlarsın