Buseeeee66 Kızlar ya Salı günü kontrol var kese göründü bebiş için gidecez . Ama hiç belirti yok şuan korkuyorum boş gebelik vs olur diye . Hamileliğimi unutuyorum bazen düşünün
efnanhiraa Buseeeee66 belirti bendede yok kasık ağrısı meme hassasiyetm de çok yok herkesfe olacak diye bir şey yok icini ferah tut
Zamian Buseeeee66 istersen canim her gun durumumuzu guncelleyip konusalim. Bende bazen gogus hassasiyetim hic olmuyor bazende cok az insAllah saglikla kucagimiza alalim🙏🏻
Boysmom2 Buseeeee66 Belirtiler için henüz erken canım , benim de o dönem belirtim yoktu ama 8. haftadan sonra bulantı kusma halsizlik hepsi bi anda başladı
htcbs efnanhiraa geç döllenme tanısı nasıl konuldu benim de uygulamada 7 bugn doktor 6 dedi kalp atışını göremedi
Buseeeee66 Zamian naber ?? Belirtiler ne durumda ? Bende hiç belirti yok 🥹 bi yandan korkuyorum Salı günü kontrol var bebeği görürüz inşallah
Cnsmv Buseeeee66 bende suan 6+3 deyim benimde hiç belirtim yok ara sıra göğüsüme dokundukça ağrı oluyor başkada hiç belirti yok cuma kontrolum var heyecanla bekliyorum
merveiii 13+3 teyim benim sadece göğüs hassasiyetim var bende sizin gibi düşünüyordum hatta doktora bile sordum şanslısın rahat geçiyor dedi stres yapmayın umarım ki herşey yolundadır 🌸
isimsiz19 Kızlar 6+5 im kasık ağrım karın bel ağrım ve göğüs ağrım var onun dışında benimde bulantı tiksinmedir falan yok şu anlık güncelleyelim yine yorumları
isimsiz19 merveiii dinleniyor folik asit kullanıyorum fakat çok su içmiyorum bundan sonra daha dikkat ederim belim çok ağrıyor 🫣
Zamian Buseeeee66 bendede belirti yok canim ben cuma gidicem bu gun 6*2 yim hafif gogus agrim vardi oda yok suan 🥺