efnanhiraa Babymom8 son beta ve tarihi söylemisn 2 güne bir 2 katı veya %60 artışla hesaplama yapabilirsin
Zisr Bir de bu süreçte cinsel ilişki öneriliyor mu ben düşük riski oluşturur diye düşünüyorum be kadar doğru bilmiyorum tabi okuduklarıma göre de ilk üç ay çoğu kişide yasaklıyormuş zaten doktor
efnanhiraa Zisr sen Kan ver 2 güne bir 1.500 üstü oldunda 24 gün sonraya randevu al 3 bini geçer zaten benim drm.hrsaplama yaptı öyle 23une kese için çağırdı ama hafta sonu ve beğenmedim onu lekenme olunca hemen Kadriye sapmaza aldım memnunum ilgisi alakasi açıklamaları tatmin etti beni
Zisr efnanhiraa Aslında tedirginim ilk öğrendiğimde karnımda göz seğirmesi gibi bir his oluyordu hatta öğrenmeden öncede vardı fakat ben regl olacağım için öyle hissettiğimi düşünmüştüm bu his artık yok acaba bir sıkıntı mı var diye düşünmeden edemiyorum
aysenurmustafa38 5 haftalık gebeyim , pazartesi beta bin çıktı dün 6 bin çıktı doktor kese oluşmuş dedi ,ama değer neden bu kadar hizli yükseliyor
0Berfin0 Zisr işin en zor kısmındasın şuan 😂 bir hafta 10 gün kadar bekleyip gidersen kalp atışını görürsün canım hayırlı olsun