momofmychildren Kizlar şu anda gebelik testi alamıyorum evde nasıl öğrenebilirim doğal yollarla deneyen oldu mu
DarkLuna momofmychildren gebelik testleri bile güvenilir değilken canım evde hiç bı şekilde ogrenemezsin aşkın adetin geçerse kan ver en garanti o çünkü
mavi123_ momofmychildren suyu kaynat içine ID***ini yap köpürse hamilesin🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤣 kız daha neler ya. Doğal yol ne demek ya?
sym_yc momofmychildren geçmiş olsun çok stresli bir süreçtesiniz çok iyi anlıyorum ama çözümü maalesef yok
DarkLuna momofmychildren hmm ağzında metalik bı tat veya bulantı filan oluyormu o şekilde emin olabilirsin belirti olarak neler var ki
GSA7 Gebelik testi yapmadan bunu kesinleştirmek imkansız ama ben koku hasaasiyeti ve göğüslerimin çok büyümesiyle anlayıp test yapmıştım pozitif çıkmıştı en güzeli zamana bırak dönünce yaparaın hep orada yaşıyorsan en yakın sağlık ocağına gidebilirsin
DarkLuna momofmychildren hmm evet korunmuyorsaniz hamilelik yüksek ihtimalle vardır bebeğin de küçükmüş kız nasıl cesaret ettin😂😂