Alina1111 Kızlar günaydın🌸 SAT 1 ağustos, ovulasyon testinde pik 11 ağustos, BAT 27-28 ağustos Sabah idrarıyla predictor early yaptım. 5.dakikada çektim fotoğrafı. Sizce hayalet çizgi dediğimiz kuruma çizgisi mi yoksa erken hamilelik mı?
Deletedmom_787 Alina1111 canım var gibi hayırlı olsun her şey gönlünce olsun darısı bizlere olsun inşallah bende pazartesi kan vereceğim çok erken ama eşim çok istedi bakalım hayırlısı
Alina1111 ikinci-bahar25 teşekkür ederim ama çok çok silik kuruma çizgisi gibi geldi bana. Yeni taşındık İstanbula daha sağlık ocağına kaydımı yaptıramadım. Bir emin olur öyle kan vermek istiyorum özele gideceğim çünkü yüksek ihtimalle.
ikinci-bahar25 Alina1111 kuruma çizgisi 1 saat ve sonrasında çıkar 5 dakika içinde çıktıysa gebelik var demek bu kadar silik olması çok erken yapmış olmanın etkisi canım😊
Alina1111 ikinci-bahar25 ay hadi inşallah teşekkür ederim Şimdi sipariş verdim pazartesi bir daha bu testten yapacağım
minikmucizem356_ Alina1111 evet kuruma çizgisi yok varsa çıkar ben denedim benim beta HCG 12 flda çıktı silik çizgi olarak sende de ciakr
anneci-23 bende gördüm hafif silik bence de kan verin ya da bir kere daha test yapıp öyle gidin hakkınızda hayırlısı olsun canım.
Lovebaby27 Alina1111 canım bu test awoxtan daha kaliteli başka test tekrarlanmana gerek yok kesinlikle hamilesin ☺️
dmrelif Ay pozitif gibi ama biraz erken de bilemedim umarım cidden pozitiftir hayalet çizgi kamerada anlaşılmıyor normalde
sadece1selda @Alina1111 teste göre var görünüyor belirtileriniz neydi ortalama günlerimiz aynı gibi de sizinle o yüzden sordum 🥰
Alina1111 sadece1selda normalde hiç belirttim yok diyordum ama bugün yataktan zor kazıdım kendimi çok uykum var halsizlik var Normalde gündüz hiç uyumum bu aralar salonda uyukluyorum gündüzleri. Göğüs hassasiyeti ve karında şişkinlik var ama bilmiyorum belkide regl belirtileri