Ozgekiz Mehmettugce serklajdan yana okey ama tansiyon zorladı geçen haftalarda. Ciğer geliştiricileri olduk, beklemedeyiz günler, haftalar sağlıcakla geçsin diye 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 30+lardayim
bilgemomy Mehmettugce hayırlısıyla bi doğursak mental olarak çöküşe geçtim artık 😬😬 bende pazartesi 31 haftalık oluyorum ama sanki 40 haftalık gibiyim ağırlaştım 🥹😬
Mehmettugce ifo bende çatlamak üzereyim daha zor günlerim oldu bebek ayakları aşşagıdayken ama şimdi doğum pozisyonu almış diye çok şükür daha iyiyim oda kasıklarda Ağrı yapıyor artık sabredecegiz
Mehmettugce Ozgekiz maşalllah bende 32 deyim çocuklarımı normalde 36 da doğuruyorum bakalım bu ne zaman gelecek bende 28 . Haftada ciğer geliştirici vurdum
misafir4578 Hafta oldu bugün ama çok gergin ve korkuyluyum sizin haftalarinizi bir an önce görsem biraz rahatlayacagim 🤲🏻
Mehmettugce misafir4578 inşallah görürsünüz bende o haftalarda öyle diyordum hamdolsun güzel geçen her günümüze
bilgemomy misafir4578 25 den sonra hızlı geçiyor geçecek inşallah 34/36 ları göreceksin inşalllah canım benim sende 💖🥹
Mybabyyyyy1 misafir4578 inan bana o haftalara geldiğinde bile rahatlamıyorsun , sanırım hepimiz sağ Salim bebeklerimizi kucağımıza alınca rahatlayacağız
Mehmettugce bilgemomy ben mental olarak 40haftalıktan beterim yürüyemiyorum nefes alamıyorum gece Urfa çekilmiyor geçmiyor
Mybabyyyyy1 bilgemomy o mental çöküşe benide yazar mısınız 😂 . Hem bu haftalara gelmemize şükredip hem depresyona girmek gerçekten çok zor 😂