Smr5353 Essa0408 tuttu 🥰 Allah nasıp ederse bi kızım olucak🤲 Alttakide cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanıo 😅
Sayoss FatmaZehra06 tuttu son 2 ay 🥰😅 Alttaki ev işlerine yetişemiyor sıcaklardan bitmiş durumda bir hamiş😂
minimalmom Meryem-7927 tutmadı. Cinsiyetimiz belli. Aşağıdaki kişi akşama ne yemek yapacağını bilmiyor 🤭
Selim_Alparslan minimalmom tutmadı yemeğim belli ama ağrıdan yatıyorum şuanda🙄 Aşağıdaki kişi kahve içiyor 🎊
feyzavemercimek Tuttu işteyim çok sıkılıyorum 😂 alttaki hamileliğinin ilk trimesterında ve Cinsiyetini çok merak ediyor isimsiz19
ezgii1998 0Berfin0 hem tuttu hem tutmadı 😂 Bir yemek dünden kaldı yanına pilav yapacağım sadece 😂 Alttaki bütün gün koltukta yattı ve canı hiç bişey yapmak istemedi 😂😂
Lillyyy ezgii1998 tutmadı dışarı falan çıktım geldim 🤣🤣 alttakinin bulantıları tamamen geçti rahatça yemek yiyor artık
_mom01 Lillyyy tuttu gibi 🤣 bu aralar rahatladı Alttaki kesin bebek alışverişi için o mecradan o mecraya gidiyor 🤣
sevdaozz Silaaaamom2025 ay tuttu mu tutmadı mı bilemiyorum 😂 ara ara oluyor ama şuan yok . Alttaki doğum yapmak üzeree😍
yucellirem sevdaozz Tutmadı henüz 9.haftadayım😂 Tuttu/Altta ki bebeğinin cinsiyetini öğrendi erkek olcak🙈