SudeNazz9 Eekeayse ay bilmiyorum, herkes dediki ne güzel bir hamilelik oldu hemen hemen hic kilo almadın, simdi ise yrmezsem başım dönüyo mecbur yiyorum, hadi hayırlısı😅😅🥲🥲
Lacta LadyX Emzirme danışmanlığına başladım. Yaptığım hataları anladım. Karbonhidrat yiyince sütüm daha çok olacak sanıyordum ama bana kalıcı kilodan başka bir etkisi yokmuş. Çikolata mutlu etse de bebeğime gaz bile yapıyormuş. Artık bilinçlenerek 2. Doğumda bu hataları yapmadım 🌸Benim gibi hata yapan annelere rehber oluyorum
Deleted33000 LadyX valla ben hamileliğin yarısına kadar aç dolaştım çok kilo vermiştim sonralarda yemeye başladım ama çok şeyden tiksinmiştim şimdi tiksinmelerde geçiyor oturdummu baya bı yiyorum normalde bende senin gibi iştahlı biri değilim valla akşam erken yada az yedimmi gece atıyorum bişeyler tatlı özellikle bayılıyorum
Ranni LadyX 10 gün oldu bugün hiçbir şey istemiyorum resmen sadece içecek içiyorum evdekilerin zoruyla yemek yiyorum oysaki hamileyken çok güzel yemek yerdim 😅
SudeNazz9 Lacta hem sütümüzü artıracak hem enerji verip , seker tansiyonumuzu dengede tutacak haaa bi de kilo yapmayacak. Cok mu oldu istediklerim🤭🤭 Siz neler yiyosunuz mesela?
Lacta LadyX Aslında hep öyle beslenmeyi sevdiğimiz için sanki karbonhidrat yiyince karnımız çok doyacakmış gibi geliyor da şekeri yükseltip daha çok acıkmamızı sağlamış oluyor.
Talentedmom LadyX olsun ya verirsin emzirdiğin için oluyor bir anda benim de kan şekerim tansiyonum düşüyor