pol34 Nartanemmm gebeliğinizde bi risk yoksa kapıdan geri çevirebilirler haberiniz olsun. Bi nedenden perinatolojiye yönlendirildim beklerken zaten soruyorlardı niye yönlendirdi doktorunuz diye bi kişi detaylı için geldim dedi direkt kapıdan geri çevirdiler
tahamommy pol34 her hastanede öyle olmuyor, çam sakurada sormuyorlar bile ama zeynep kamilde bakmıyorlar mesela detaylıya onun başka polikinliği oluyor orda, sizi hangi hastaneden çevirdiler
Nartanemmm pol34 sizin hangi hastaneydi, ben iki kez gittim 12. Ve 22 . Haftada taramalarım yapıldı ,neden geldin vs sorulmadı zaten sistemde haftam belli ne gerekiyosa yapıldı
Duygu_52 ebrusuy canım detaylıyı yaptırdın mı hangi doktora randevu aldın güzel ilgilendiler mi benimde pazartesi randevum var ama nolur nolmaz diye özelede aldım randevu eğer iyi bakarlarsa özele gitmicem bida
pol34 Nartanemmm Zeynep kamilde yapılmıştı açıkçası tek tek her bekleyene sordular neden yönlendirdiler diye
Brna-34 Sinem21 hastaneyi aradım detaylı ultrason yaptırmak istiyorum dedim onlarda doktorun asistanina bağladı randevu verdiler