Gizemt5 Kızlar devlet hastenesinde bu detaylı ultrasonu nasıl yapılıyorlar her randevu baktığımda detaylı ultrason yapılmamaktadır diyor ya da sadece riskli gebelikler içindir diyor nasıl randevu bulup alıcaz
kurtaricimelekk Gizemt5 bazı doktorlar detaylı usg yapmıyor hastaneyi arayıp öğrenmeniz daha mantıklı olur
kurtaricimelekk Gizemt5 birde ilk önce kadın doğumdan yeşil alan açtırmanız lazım sonrasında randevu alabilirsiniz
ikinci-bahar25 Gizemt5 MHRS genel arama kısmından kadın doğumu seçip antenatal poliklinik bölümüne bakmanız lazım ordan alabilirsiniz ama sabah 10da randevular açılıyor ve hemen doluyor ya da 182 arayıp bu poliklinikten randevu alabilirsiniz
YyyyYasemin Gizemt5 oraya direkt alınmıyor diye biliyorum belki ondan çıkmıyor olabilir mi pek bilgim yok ama
Gizemt5 YyyyYasemin bana bugün doktor da ebede perinatoloji demişti hatta bende dedim onlarda hep böyle yazıyor nasıl bakacaklar diye onlarda sen al bakarlar dediler 🥲
Gizemt5 kurtaricimelekk ikili test zamanı açılmıştı da hâlâ geçerli midir bilmiyorum o zaman da perinatolojiye açılmıştı
Gizemt5 ikinci-bahar25 şimdi siz değince baktım da internette de öyle yazıyor o bölüm bakıyormuş galiba ama mhrsde aratınca o poliklinik çıkmıyor acaba randevu olmadığı için mi yoksa mecbur arayıp almaya çalışacağım
Brna-34 Gizemt5 o yüzden devletten almak çok zor bende her baktığım hastanede öyle yazıyordu şehir Hastanesinden almak içinde çok uğraştım ama alamadım mecburen özele gittim
Gizemt5 Brna-34 bende şehir hastanesine gidiyorum bugün doktor da ebede sistem değişti sen normal al onlar bakar dedi sonra üst kata çıktım perinatolojiye orada ki danışmanlara sordum onlarda öyle bir şey yok dediler herhalde bana da özel yolu gözüktü gibi 🫠
ebrusuy Gizemt5 Bende orda yaptırıyorum 2 li orda yaptırdım 4 luyude yarında detaylı ultrason günüm var cam sagura şehir hastabesinde