Babymom8 Yazmelegi_ sonra nasıl arttı canım regle 2 gün vardı dün öğrendim 54 le başlangıç adet tarihim 26 temmuz
Yazmelegi_ Babymom8 15 55 209 1000 bunu görünce vermeyi bıraktım İki güne bir en az %60 artış gerekiyor Son adet tarihine göre hesapla 6 hafta olunca git bence
ftmcnli Babymom8 iki gün sonra tekrar kan verdim 112 olmuş keseyi ve bebeği görmüştük kalp atışını duyamadık sadece çok küçük olduğu için
betulcelikk Yazmelegi_ selamlar ben de reglimin 3.günü test yaptım 24’le görendim dün tekrar test verdim 41’di inşallah bizimde yükselerek ilerler pazartesiyi bekleyeceğiz
Yazmelegi_ Babymom8 evet 2 güne bir olması gerekiyor Ben 209 u görünce 4 gün sonra verdim ondada 1000 geldi vermeyi bıraktım
Babymom8 Yazmelegi_ tamam kuzucuğum ozaman bu bilgilere göre haftaya cuma garanti diyebilirmiyiz benim için
Yazmelegi_ Babymom8 benim ikinci gebeliğim ilkinde yoğun bulantı kusma yaşadığım için bunda da söylemek zorundaydim🤣 hemen birinin gelmesi gerekiyor o durumlarda yanıma
Yazmelegi_ Babymom8 ilk gebelikte öğrenir öğrenmez 4 haftayken başladı 3 ay yari baygin haldeydim sonra doğuma kadar hafif sürdü Bunda da 6 da başladı şuan 11+3 hâlâ var 🤦🏻♀️ilki gibi değil ama var yinede
aysenursvl betulcelikk benim kızım 1 hafta önce 1 yaşına girdi dün sans eseri hamile olduğumu öğrendim 40 çıktı benimde 2 veya 3 haftalık dedi dt
betulcelikk Yazmelegi_ Evvet iki gün arayla çağırdı doktor cumartesi de çağırdı biz pazartesi gitmek istedik pazartesi gideceğiz
Eda2424 Regl olacağım gün 88 Sonraki günlerde 265 sonrada 1000 olunca bıraktım şuan 5 haftalık haftaya Dr kontrolüne gideceğim bulantım yok şükür ama ilk kızımda 7 haftalıkken başlamıştı bakalım sağlıcakla kucağınıza alalım inşallah 🤲🏻