AnlatmayaGerekYok Ezoo arkadaşım 23. Haftasına kadar kız sanıyordu ayrıntılı da erkek olduğunu öğrendi doğdu erkek
Nil16 Betttt erkeklerde yanılma payı çok az aslında ama nasıl oldu anlamadık kordonla karıştırmış olabilir dedim bende 😂
Nil16 Ezoo Ne yapalım Canım sizde yanılıyorsunuz deriz bizde 😂bütün aldıklarımız boşa gidiyor sonra 😂
Nil16 Gizem_miros iki kere gittim ilkinde erkek olabilir dedi sonra %90 erkek dedi son kontrolde kız dedi 😂😂😂😂 bilmiyorum artık ne gördüğünü ama bende baktım çıkıntı dalan yok kız yani 😂 ben hep kızım olsun istiyodum çevrendekiler kızım diye diye çocuğu kız ettin dediler 😂
Hulya57 Ezoo bizde 16 haftalık ken ögrendik erkek denildi bende merak ediyorum degişirmi die 😂 haftaya gitcez bklm ne diceklrr
Cigdemruzgar Hulya57 16 haftalıkken erkek dedi ve şu an 22 haftaligim halen erkek sordum her gittiğimde 💯 💯 erkek dedi pipi net 😂😂
minedmr Hulya57 Benim de bazen aklıma geliyor heyecan yapıyorum başta kızım olsun derken doktorum 16. haftada erkek der demez tam bir erkek annesi oldum 😝 Kordon mordon bişiler ile oğlumun pipisini karıştırdıysa doktor affetmem 😂
EmraheydaBier Ezoo yazık keşke tek doktorla kalmasaymış benim doktorum mükemmel bi adam kızımdada ona gittim emin olmadan asla cinsiyet söylemiyo zaten oyüzden çok güveniyorum ki parti zamanı 19 haftalık olucam tekrardan gidicem
Gizem_miros Nil16 hayirli olsun kuzum inslalh benimde kizim olur olmazsada sukur ederim tabiki oda benim evladim caniminiciii bir oglum var kiz olursa sevinirim ama olmazsada yine sevnirim 🤗🤗🤩
Ezoo Nil16 banada aılemde herkez erkek olucak gorursun ben demıstım dersın cumlesini o kadar coooook duydum kı doktorum kız dıyınce ınanamadım 😂😂😂🙈 şuan korkum yanlıs bakmıs olması yanı yoksa bı sıkıntımız yok kız ıyıdır😂😂
Kereminannesihtc Gizem_miros ayyyy aynen farkli tad bi kiz en sagliklisinddannn Allahim duy sesimizi😍🙏🙏🙏
GizemKaan YagmurDaskn erkekler de erkek belli oluyormuş genelde bekli ondan öğrendim erkenden☺️ Benim minnoşum da erkek 🧿🙏🏻💙
YagmurDaskn GizemKaan Sağlıkla doğup büyüsün inşallah. Ben şu an 14. Haftaya girdim Çarşamba gidicem dua eder misin öğreneyim ☺️ Hemen bişeyler yapmak istiyorum elişi filan
Aleynaabirke Ezoo bem 23 24 olana kadar net gozle bakmadm ne kadar ner deselerde yanilma payi olabilir 😅