Ezoo Kızlar ben 16 haftalıkken çocuğumun cınsıyetını öğrendim değişir mi 18+2. Olduk yaşasın 00.00 ‘lar 😊😊💚🤰🏻
Nil16 Ezoo bende 16 haftalıkken öğrenmiştim erkek demişti sonra bi baktık kızımız olacakmış 🤗 belli olmuyo bu işler ya genellikle erkek tahmini doğru çıkıyor ama
EmraheydaBier Ezoo 17 haftalığım ben gittim doktor gördü ama söylememesini istedim martta kızımın doğum gününde cinsiyet balonu patlatıcaz tabi çatlamazsam cinsiyet gözükmüş kesin demişti doktorum🥰🥰
Ezoo EmraheydaBier bana da kesin dedi canım ama bende pek güvenemedım çünkü bi arkadasıma da demıslerde sonra erkek oldugunu ögrendı partısı elınde patladı kızın
YagmurDaskn GizemKaan Ay çok özeniyorum böyle erken öğrenenlere. Ben 11 haftalıkken gittim doktor görmedi.
EmraheydaBier Ezoo yazık keşke tek doktorla kalmasaymış benim doktorum mükemmel bi adam kızımdada ona gittim emin olmadan asla cinsiyet söylemiyo zaten oyüzden çok güveniyorum ki parti zamanı 19 haftalık olucam tekrardan gidicem
Ezoo Nil16 şimdi benim 20gene gtmem gerekiyor kadına zaten emın mısın dıye ıkı kere sordum bı daha sorarsam bu bana guvenmıyor dıcek 😂😂😂
hunilimom Ezoo 16 haftadan sonra yanılma payı daha az oluyor ama yinede detaylı ultarasonu bekleyebilirsin
Aleynaabirke Ezoo bem 23 24 olana kadar net gozle bakmadm ne kadar ner deselerde yanilma payi olabilir 😅
Betttt Nil16 bana da öyle dedimdoktor 13 haftamdayım acaba değişir mi yaaa😂😂 pipisini gördüm gibi amaa 😂😂😂
Nil16 Ezoo Ne yapalım Canım sizde yanılıyorsunuz deriz bizde 😂bütün aldıklarımız boşa gidiyor sonra 😂
Nil16 Betttt erkeklerde yanılma payı çok az aslında ama nasıl oldu anlamadık kordonla karıştırmış olabilir dedim bende 😂
GizemKaan YagmurDaskn erkekler de erkek belli oluyormuş genelde bekli ondan öğrendim erkenden☺️ Benim minnoşum da erkek 🧿🙏🏻💙