ErsBegAs Kızlar sol meme çok çok ağrıyor baskı var.. Aslanı hep ondan emzirmeye çalışıyorum şu an ama ağrı hala devam. Duşa girdim masaj yaptım yok bana mısın demedi 🥲 ne önerirsiniz?
Salihanurrr ErsBegAs sıcak suya havluyu batırın ve o göğsünüze koyun rahatlatıyor diye duymuştum geçmiş olsun
myangelson ErsBegAs sağım makinesi yok mu? Sıcağa yakın su tut, sıcak havlu köy. Sürekli masaj yap aslında makine varsa 2 saatte bir 15 dk sağ 🥲
Deleted33000 ErsBegAs canım bende ilk cocugumda sütten keserken mastit oldum bı kovanın içine sıcak su koy o göğsünü kovanın buharına tut ve göğsünü önce masaj yap sonra sütün çıkması için elinle sağ o birekn süt hep aksın rahatlarsın
Busra1904 Salihanurrr agumentin antibiyotik kullanılır mi emzirmede Mastitli memeyle emzirme yapılır mi
myangelson ErsBegAs sagmadan bosaltamazsin ki çok fena ağrısı var bilirim. İlk doğumumda mastıt oldum ama oglumu kaybettigim için ilaç kullanıp sütü kesmistik. Bunda da yine mastıt oldim ilk zamanlarda makineyle sağa sağa bosalttik taş gibiydi canım aşırı acıyordu masaj yapıyorduk makineyle sagarken öyle öyle açıldı sagdikca iyi geldi yani
Deleted33000 ErsBegAs o göğsün hepsi boşalınca rahatlarsın canım o sütünün olduğu kovayı da kaynanam özenle ağaç dibine dökmüştü nedendi bilmiyorum ama tuvalete filan dökülmez demişti
Busra1904 myangelson agumentin antibiyotik kullanılır mi emzirmede Mastitli memeyle emzirme yapılır mi
petronix myangelson Meraba bişey soracaktım makineyle sağım yaparken canınız acıyor mu? Elektrikli pompa Alcam yeni doğum yaptım ucları yara olmuş sağarken daha fazla canım acır mı sizce?
myangelson ErsBegAs sağol canım Allah razı olsun. Emzirdigin için sağmak sorun olmaz illaki içer bebiş 😊
Denizj ErsBegAs canım lahana birebirmiş buzluğa atıp gögsünü kaplıyosun. Deneyimli annelerden bunu duymuştum
Mutlu_Bir_Anne3 ErsBegAs Doktora gidin mutlaka, mastit zor gerçekten. Evde bez ısıtıp koyun göğsünüze iyi gelir, yavaş bir şekilde masaj yapın, bebeği sık sık emzirin, Bebek emdikten sonra mutlaka kalan sütü sağın. Çok geçmiş olsun 🌸
Busra1904 Mutlu_Bir_Anne3 agumentin antibiyotik kullanılır mi emzirmede Mastitli memeyle emzirme yapılır mi
Deleted33000 ErsBegAs iyi olmuş afiyet şifa olsun bebişe aman dikkat et bu memeyi bosaltirken diğeri şişmesin