Ayse71 erikarpuz en son 28+3 iken gittiğimde 1434 gramdı 31+3 ken gidicem bakalım nediycekler önden gidiyor kilosu demişti boyuna bişey demedi devlet pek söylemiyor 🤗
Sierra Gizem1504 haftalık gidecek misiniz? Ben bi sorun olmadığı sürece haftalık çok gitmek istemiyorum açıkcası bugün 34 oldum bana doktor bu hafta gelmemi söyledi ama bi sorun hissetmediğim için diğer hafta gidicem ben
threebaby_mom erikarpuz en küçüğünüz bizmişiz en son 21 de detaylıda 500 gr dı 🐣 25 haftalık olduk hala gidemedim kontrole
Mihrimahinannesi 28 haftalığım bugün gittiğim de 1090 gr dedi doktorumuz minyonmuş bir hafta geriden geliyormuş 🤷🏻♀️
Melikebg Benimki için 27. Haftamızda 1082 gr, ama sen de minyonsun dedi ama kalsiyum eksikliğinden boyu için kısa biraz dedi 27 cm civarıydı o zaman bol bol yoğurt kefir süt tüketiyorum 🤷🏻♀️
Royem62 erikarpuz 35+4dengittim 2700 gr 49 cm idi haftaya 37+5de tekrar gideceğim bakalım ne kdar olmuş prenses
Fatnur38 Şuan 32+5 iz 31+2 de gtti 2100 kg idi boyunu unuttum 34 de kontrol var merak ediyorum nekadar oldu hareketler arttı zaten hareketliydi ama normalde uyur derler bnm.oglum hiç uyumuyo maşallah
Gizem1504 Sierra ara ara ağrım oluyor kanala girmeye çalıştığı için nst temizdi ama bazen ağrılar uzanınca hemen geçmiyor o durumda gitmek daha doğru oluyor
Sierra Gizem1504 Hastanemiz biraz uzak herşeyi geçtim sürekli hastaneye gitmek psikolojik olarak da etkiliyor o yüzden bilemiyorum haftalık gider miyim
Gizem1504 Sierra bizimki 38i beklermi bilmiyorum doktor 40ı bulmaz dedi ama bebeklerin ne yapacağı belli olmuyor bana uzak değil 15 dakika falan
Ftshkn erikarpuz perşembe kontrolmz var 32 olcak çalışabilir raporu alcam cok.heycanliyim 28ken 1,500 kilo demişti boyuda 43 cm di bakalm ne kadar oldu bazen cidden zorluyor 🥰
Tucci @“erikarpuz” erikarpuz 2 gün önce kontrole gitmiştim 2570 gr 42 cm ydi 36.haftaya giriyoruz yarın.Azıcık minyon bir bebitom olacak galiba ☺️🐣