erikarpuz selamlar hanımlar 31+4 olduk yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz 32. haftada kontrole gideceğim boyu ve kilosu ne kadar olmalı acaba şimdiden çok heyecanlıyım siz kaçınca haftadasınız bebişlerinizin boyları ve kiloları ne kadar ?
deryakrgz erikarpuz 33+0 da gitmiştim 2112 gram denilmişti. 33+2 olduk bugün 🧿 yarın doktor kontrolüm var 🤗
Elilar2225 erikarpuz ben de 31+4 32de kontrole gideceğim hem heyecanlıyım hem de yorgun bir an önce vakit gelsin istiyorum🥲
Nurrrrtek erikarpuz ben 37+5 de kontrole gitmiştim 3560 demişti 39 haftalık olduk doğum yaptım 3760 doğdu oğlum🥰
erikarpuz Elilar2225 pazartesi mi gideceksiniz ben çalışabilir raporu için pazartesiye randevu aldım 1 aydır görmüyorum ya çok geldi 🥹
Elilar2225 erikarpuz evet pazartesi. Doktordan sonra bu postun yorumlarında bebeklerin nasıl olduğunu yazarız artık😌
erikarpuz Elilar2225 yeri daralmaya başladı mı acaba 🥹 arada böyle sert birkaç tekme yiyorum o kadar 🥲
Elilar2225 erikarpuz büyüyor daralmıştır yeri😁 böyle iyi ya yoksa arada kaburgalarımdan çıkacak sanıyorum😬😬😬
erikarpuz Elilar2225 aa evet size de oluyor muydu o geçen hafta sağ üst kaburgama öyle tekmeler yedim ki ağlayacaktım😂 böyle de çok endişeleniyorum biraz da karnım yumuşadı pozisyonu da değişti herhalde 🥲
Elilar2225 erikarpuz siz acaba benmisiniz🤣🤣ben de karnım yumuşadı diye nasıl tedirginim acaba doğum mu yaklaştı diye 🤣🤣
curlyanne Ggalparslan geçen hafta 32. haftada 2200 kilosuydu bebek biraz iri ve 1 hafta önden gidiyor size de böyle bir şey söyledi mi doktorunuz