Nursevv Lillyyy ağrınız var mı bende aynı problem var zaten sindirim rahatsızlığım vardı tedavi olamadan hamile kaldım
Cicek4406 mor_menekse1 15+0 cinsiyeti öğrenmedim henüz o yüzden çok heyecan var iştahım normal sabahları bazen hâlâ bulantım oluyor bir de baş ağrısı çok yaşıyorum bir de aşırı şişkinlik yaşıyorum karnım akşamları kocaman oluyor🫠
mor_menekse1 Cicek4406 yaa sağlıkla gelsin benimde sabah aç karnına bulantı oluyor ama odkr değil hep istahsizim peynir ekmek dostum 😄
bluemom24 Cicek4406 ay aynıyız bu sıralar durduk yere baş ağrım oluyor azıcık yesem çok şiş hissediyorum ama hemen de midem kazınıyor😂 15+3 bu arada
Cicek4406 Lillyyy benim de öyle 15+0 sanki dünyaları yemişim gibi şişlik yaşıyorum ayrıca ciddi kabızlık problemim de var 😓
Cicek4406 mor_menekse1 bebişlerimiz sağlıkla gelsinler inşallah her şeye rağmen çok güzel bir süreç isteyen herkese nasip olsun🤲🏻❤️
Aysenurkeser mor_menekse1 bizde bugün 16+4 olduk son 1 haftadır çok fazla acıkıp susamaya başladım bende yumurtadan tiksindim haftaya cinsiyeti öğreneceğiz inşallah
Smyr_97 Benim 15+6 oldu mide bulantısı hala devam ediyor kasik agrisi ve bel agrisi var hic bisey yiyemiyorum -2 kilo ile devam ikili test yaptirdinizmi sonuclariniz nasil cikti
Cicek4406 Smyr_97 ben yaptırdım 12+5te herhangi bir sorun yok risk düşük çıktı o yüzden fetal dna da yaptırmadım
mor_menekse1 Smyr_97 benimde bir bel ağrısı basladi anlatamam magnezyum kulaniyormusunuz -4 kg ile devam yeni tartildim hiç almamışım 16+0
Cicek4406 mor_menekse1 ben magnezyum değil ama elenatal2 kullanıyorum 14. Haftaya kadar elenatal1 kullanmıştım magnezyum bunların içinde bulunuyor
Smyr_97 Magnezyum almadim folikasitten sonra bsey kullanmiyodum kan ilaci verdiler tek birsuru vitamin filan var balik yağı ama ben denedim icemiyorum