mor_menekse1 16 haftadan selamlar Neler yapyorsunuz neler yiyorsunuz ani açıkmalar oluyor mu sizde de hadi fikiler verelim ben halla peynir ekmek yiyorum çok aşırı istahsizim hiç birsy canım çekmiyor ger mi bu his :)
Pofidik123_ mor_menekse1 17+1 ben ilki haftadır maşallah baya yiyorum iştahım açıldı ve sürekli acıkıyorum çay ve yeşillik bunlardan hala tiksiniyorum miğdem öğütmüyo yeşillikleri özellikle biber bende domates peynir ekmek arası devam sabahları 😂😂
Lillyyy Benim 15+6 şuan azıcık bişey yesem dünyayı yemiş gibi şişiyorum midem yediklerimi hazmetmiyor bekletiyor sanki 🥲
Nursevv Lillyyy ağrınız var mı bende aynı problem var zaten sindirim rahatsızlığım vardı tedavi olamadan hamile kaldım
Cicek4406 Lillyyy benim de öyle 15+0 sanki dünyaları yemişim gibi şişlik yaşıyorum ayrıca ciddi kabızlık problemim de var 😓
Mummybaby Lillyyy ben de aynıyım ya karnım bir anda davul gibi oluyor. Koku hassasiyetim hiç gitmedi ama bulantım geçti çok şükür
mor_menekse1 Pofidik123_ yaaa bende geblikte ilk çaydan soğuyorum yaa cinsiyetiniz belli mi bende peynir ekmek devam 😎😎
Ftmnr10 Bende de iştah pek yok ama zaten tüpmideliyim pek bişey yiyemiyorum bu aralar içim yanıyor gibi o yüzden de hiç yiyesim yok 16 haftalığız bizde
bluemom24 15+3 bulantı yok ani acıkmalar var ama iştahımda pek yok eskisi gibi lekelenme oldu bugun progestana başladım🫠
mor_menekse1 Pofidik123_ yaa sağlıkla gelsin Minos bende ikiz kizlarimda ilk çaydan tiksindim asla içemiyorum yarın kntrolum var bklm erkek mi kız mı :)
Meryem_3528 15+5 im ben de. Günde iki öğün yapan, ara öğün alışkanlığı olmayan ve hiç acıkmayan ben çok sık acıkıyorum. Hamileliğin başından beri iştahsızlık yaşamadım şükür sıkıntısız gidiyoruz bakalım.