ad09 Kızlar Bugün Fetal DNA Testi Yaptırdım Bir şeyi sonradan akıl ettim aşırı üzüldüm ve moralim bozuldu doktorumun önerdiği yerde yaptırdım ve doktorum görüşüp fiyat aldı verdiğim fiyat 23.000 ardından doktordan çıktıktan sonra firmayı aradık başka bir şekilde bireysel olarak 14.000/16.000 bandında fiyat verdi ve yıkıldım ne kadar yanlış kandırmak herkes kendini düşünüyor.
mama26 ad09 Bende doktorun önerdiği firmaya 20.745 bine yaptırdım çünkü bana ikili taramada risk değerimin yüksek olduğunu ve fetal dna ya da sıvı alımı yapıcaz dedi bende en erken fetal dna yapılıyor diye yaptırdım umarım sonuç temiz gelir de giden para olur 🤲🏻
sima_ ad09 Gerçekten bende kandırılmış hissederdim. Kesinlikle doktorunuzun yüzüne vurun bunu, bence aradaki güveni zedeleyen bir şey yapmış. Kimse daldan toplamıyor parayı neticede, bazıları o kadar aç gözlü ki.
Oznurdream-123 ad09 bi işe yarar mı bilmiyorum ama şikayet edebilirsiniz hele ki devletteyse doktorunuz. özelse yapacak bir şey yok gibi
Momyacademic mama26 İstanbul’da mısınız acab? Doktor bana farklı firmaları önerdi. Panoroma firmasına ulaşmadım. Size doktor mu önermişti
mama26 Momyacademic Genoks firması da var yani ikisinin broşürünü vermişti biz rastgele panorama firmasını seçtik
Oznurdream-123 ad09 o zaman yapacak pek bişi yok serbest piyasa şikayet etsen bile ben emeğimi aldım der. Biraz vicdanla alakalı maalesef çoğu insan bunu kaybetmiş. Şu saatten sonra en kötü sonuçlarınızı bekleyin sonuçlarınızı aldıktan sonra bırakmayı düşünürseniz iyi ve güvenilir bir doktor bulduktan sonra bırakabilirsiniz. Öbür türlü başka yapacağı işlemler için de fazladan ücret talep edebilir
mama26 ay_bebek Hayır büyük bir stresle bekliyorum benim ikili taramada risk çıktığı için doktor önerdi ve yaptım umarım sonuçlar temizdir bugün hemşireyle konuştum en erken 9 en geç 14 günde çıkıyor dedi benim 7 gün oldu yaptıralı
ay_bebek mama26 hayırlı güzel haberler alırsınız inşallah 🙏🏻 cinsiyeti söylüyorlar mı peki sordunuz mu ben sormayı unuttum tekrar arayacağım gündüz
mama26 ay_bebek Evet cinsiyeti söylüyorlar ama doktorunuza size değil benim bebişin cinsiyetini ikili tarama doktor söyledi 12.haftada umarım değişmez erken diyor çoğu kişi tabi önemli olan şu an benim için sağlığı sonuçların temiz gelmesi 🤲🏻🤲🏻