Sewo Mmine2019 aynen ya Allah basimizdan eksik etmesin annelerimizi iyiki varlar. Kayinvalideme hic gitmek istemiyorum inan ama mecbur hep annemde kalamam
Mmine2019 Sewo bakarsa git rahat olmaz ama napacan kimse anneye uymaz benim kayınvalide ayaklarından rahatsız ondan full annemleyim oda kocama bakıyo
Mmine2019 Sewo aman ay işini hiç sorma çevre ay soruyo ne diyecegimi bilemiyorum bende herkese haftayı söylüyorum şu an 185 günlük 6 bitti 7 den 5 gün aldı😊
Sewo Mmine2019 ya ben oyle saniyodum annem yok diyo nasil hesapladığı ni da anlatamıyor bana. Mesela 24 e ben 6 aylik diyordum
esractn Sewo Çok şükür sancim olmadi yattığım günden beri cnm ama bu haftalarda sancı normal değil dedi doktor o yuzden takipte kalacaz dediler, erken dogum riskin var dediler😔 Rabbim BebişLerimizi sağ salim bize bağışlasın 🙏🏻🤲🏻
Mmine2019 Sewo 4 haftayı bi ay sayıyorlar bazıları ama hangisi doğru şaşırdım valla en iyisi hafta hesabı ben doktorlardan hiç ay kelimesi duymadım hep hafta diyorlar
Alp-oyku123 Mervenin aynen canimm bir gunum bitse öyle seviniyorum ki.hemen geçsin günlerimiz vaktinde gelsin yavrularimiz🙏🙏🙏
Alp-oyku123 esractn Allah yardımcın olsun canim ama moralini yüksek tut benim 13 haftada yoğun kanamayla beraber ogrendim rahim kisaligini hastanede yattım bir süre sende toparlarsin insalaah onun ustunden cok sukur ki 5 hafta gecti sayilir insallah yavrularimizla daha nice 5 haftalar daha geçirelim de tam vaktinde gelsin kuzucuklarimiz🙏🙏🙏
Mervenin Tlaytas inşallah 28 de 29 da bende full yattım ama şuan çok kısa kısa oturuyorum çünkü yatmaktan belim yanlarm ağrıyo artk🙈 öok kısa oturup tekrar yatıyoruö🙄
Tlaytas Mervenin aynen bende çok kısa oturuyorum artık ama bildiğin yatmaktan yoruldum ara ara ağlayasım geliyo yeter artık diye ama yapcak bişi yok
senasilayildiz Mervenin aynen öyle bende 2 hafta önce sancıyla yatışım yapıldı 3 gün yattım zar zor durduruldu sancım şimdide ilaç kullanıyorum 34e kadar ilaca devam dedi doktorum bizde sabırsızız inşallah sağlıkla gelir kuzucuklar bu arada bende 32+2 oldum 🤗
Mervenin senasilayildiz aramızda bir haftadan az var inşallah sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı🙏🏼❤️💗
Mervenin Tlaytas evet hafta içi annem yanımda hafta sonu eşim o bile sıkıldım aşkım nasl dayandın 22 gündür diyo sen gel nirde bana sor diyorum sadece dr a gidip geliyoruz😥
Mervenin senasilayildiz bana yapmadı sadece demir ilacımı içtim bir gün progestanşa birlikte ikisi ağır geldi demir ilacını bıraktrdı dr
senasilayildiz Mervenin aminn aminn rabbim herkese sağlıkla yavrusunu kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼🥰😘😍
Tlaytas Mervenin aynen öyle haftada bir iğnem var onun için çıktıgımda kendimi esir gibi hissediyorum 😃