Mervenin Wicca evet en kötü rahim açılmaya başkasa bile 2 hafta daha dayanırım ben diyorum şuan daha rahatım çok şükür🙏🏼 Tabi herşey Allahtan 5 dk sonra ne olcağnı bilemiyoruz😇
Sewo Mervenin evet canım cok iyi doktorlara gittim ikiside vajinal al dedi ağızdan alınınca bazi enzimler yıkıyor etkisinj azaliyor dedi.vajinadan direk rahim duvarına etki ediyor cok etkili
Muzika Mervenin ben de fitil olarak alıyorum canım. Daha hızlı etki ediyormıs ve yan etkisi daha az oluyormus.
Sewo Mmine2019 ah canim ya sag salim al insalllah kucağına. Benimde kaybim var bu ilaçların yaninda bide kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum hergün. Anneliğin zorluğunu biz cok erken aldik omuzlarimiza
Mmine2019 Sewo çok zor annelik inş hak ediyoruz sulandırıcı prolton damar yolları serumlar delik deşik oldum
esractn Sewo agizdan almamı soyledi doktorlar canım 8 saatte bir, bende onlara uyuyorum. Devlet hastanesine yatıyorum.
Sewo esractn bide agizdan alınınca bildiğin sarhoş oluyon aşırı yan etkisi var bas dönmesi mide bulantısı falan
Mmine2019 Sewo evlat olunca söz konusu dayanıyorsun onun öncesinde de evde yatıyordum ama yaklaşık 40 gündür 4 5 cm açıklıkla dayanıyo kuzum rahim ağzı mm i felan yok açık kafası oraya yerleşik bi şekilde bekliyo her günüm korku ile geçiyo
Sewo Mmine2019 ayy kuzum yaa senin daha zor Allah yardımcın olsun.dayan dayan 30 lara bi gel korkun azalacak inşallah
Sewo Mmine2019 bi bakanın var mi.baska çocuklar isin gücün var mi Allah yardim etsin ya .. ben heyet raporu aldim iş için. Anneme geldim sonra da kayinvalideme gidecem çocuk doğana kadar
Mmine2019 Sewo Aynen canım 28 i görsek rahatlayacaz bugün baya ağlama krizleri geçirdim kuzuma kıyamadım sonra toparladım kendimi
Mmine2019 Sewo ev hanımıyım ilk çocuk zaten 6 aydır annem bakıyor sağolsun önce evinde baktı şimdi hastanede hakkını ödeyemem
Sewo Mmine2019 Sakin ha sakın hele böyle açıklığın varsa. Ağlamak bile acar strest üzüntü Öksürük hapşırık herseyden uzak durmaya çalış. O kadar sabrettin annesi dayan az biraz
Sewo Mmine2019 senin 26 simdi demi benimde 25 .. bu ay hesaplama nasil oluyor mesela 28 hafta direk 7 . Ay degilmis galiba
Muzika Mmine2019 sakın stres yapma üzme kendini canım. Ben çok etkilendim stresten üzüntüden. Sinir stres kavga ertesi gün hastanelik oldum 😔 şu an hastanedeyim.
esractn Sewo Çok şükür sancim olmadi yattığım günden beri cnm ama bu haftalarda sancı normal değil dedi doktor o yuzden takipte kalacaz dediler, erken dogum riskin var dediler😔 Rabbim BebişLerimizi sağ salim bize bağışlasın 🙏🏻🤲🏻
Tlaytas Mervenin ah sorma 20 haftadan beri doğum riskim var 24+3 olduk 30ları görürüm inşallah yatıyorum full
Mervenin Tlaytas inşallah 28 de 29 da bende full yattım ama şuan çok kısa kısa oturuyorum çünkü yatmaktan belim yanlarm ağrıyo artk🙈 öok kısa oturup tekrar yatıyoruö🙄
Sewo Mmine2019 aynen ya Allah basimizdan eksik etmesin annelerimizi iyiki varlar. Kayinvalideme hic gitmek istemiyorum inan ama mecbur hep annemde kalamam
Mmine2019 Sewo aman ay işini hiç sorma çevre ay soruyo ne diyecegimi bilemiyorum bende herkese haftayı söylüyorum şu an 185 günlük 6 bitti 7 den 5 gün aldı😊