Hkrtbg Bu ay tüp bebek tedavisine başlayan var mı Ne durumdasınız hangi dozda ilaç kullanıyorsunuz kontrollerde doktor neler söylüyor Ben geçen hafta cuma başladım salı günü kontrole gittim doktor yumurtalıkların ilaca pek yanıt vermediğini söyledi aynı dozda iki gün devam ettim yarın kontrole gideceğim
fgnzc Hkrtbg Ben de bugün ilaçlara başladım Az önce için İlk iğnelerimi vuruldum Pazartesi kontrole gideceğim puregon 300 doz merıofert yarım doz
Rky2410 Hkrtbg genelde insülin direnci olan hastalarda yumurta zor büyüyor gonal f aşılama tedavisindede yumurta büyütmek için kullanılıyor tam 31 gün ugrastık büyümedi diyet endokrin glifor basladı 3 ay sonra 31 günde büyümeyen yumurtam 7 günde büyüdü.. tavsiyem insülin direnci yani homaır değeri olaral geçiyor ona da baktırmanız.. doktor doz artırımına da gidebilir
Hkrtbg Mucizem_63 sevindim sizin adınıza Gonal F 900 - günlük 300 doz Kilo ve insülin direnci var bir de endometriozis
Hkrtbg Mucizem_63 4. Günde bana gelişim yavaş diyince üzüldüm baya. Belki 12. Güne kadar geride kalan yumurtalarım da büyür ilaca yanıt verir 🥰🤲
seynepon 23 haziranda başladım 25 ağustos transfer tarihim, 2 regl dinlendirme yapıldı tam 2 ay sürmüş oldu 9 kez muayene gitmişim. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız😇💐
Hkrtbg seynepon seynepon siz de inşallah 🥰🤲 Hangi ilacı kullandınız kaç günde gelişti yumurtalar Endişem yarın muayene olduğumda doktorun geride kalan yumurtaların hala küçük kaldığını söylemesi Umarım büyümüşlerdir 🤲
seynepon Hkrtbg hatırlayamıyorum ama 12 gün falan sürmüştür. Endişelenmeyin geç cevap verebilir doz düşük gelebilir. Gonalf iğne 150 lik vuruyordum, duphaston, meriofert kullandım yumurta büyütme sürecinde nirde çatlatma iğnesi gonapeptyl
Eylulshn Bende istanbul pendik tedavim temmuzda başladı 11 ağustosta transferim oldu 1 regl gördüm rahim dinlendirmem oldu yarın hcg yaptıracağım
Zdiyebiri Eylulshn merhaba bende serap hanımı düsünüyorum. Ancak bir yerde okudum embriyologlar çok iyi bilgilendirme yapmıyor demişler 🥲 sizin nasıl geçti tedaviniz memnun kaldınız mı süreçten? Güzel ilgilendiler mi?