Nagihanbayrktr MehtapKabızlığım hiç geçmedi başından beri karnım 4 5 aylık gibi. İştahsızlığım daha yeni yeni geçiyor hatta 3 kilo vermişim bu zamana kadar🤷♀️
Mucizemibklyrm 12 haftalık öğrendim bugün erkeğe benziyor çıkıntısı var dedi doktorum ama kesin bişi demem için 16 haftayı bekleyelim dedi☺️
Alyamucize Bendende 11+4 acayip gaz sıkıntısı var karnım çok şişiyor sanki 9 aylık gibi moralimi bozuyor tabi bide mide bulantısı cabası
Hnfvndk Ne bulntı ne kusma ne iştahsızlık. Fıl gıbı yedım o kdar rahattı kı. Dun geceden beri bı mıde yanması bı sancı. Kendı kendıme nazar ettım ne guzeldı ya 😭 12+6 olduk. Hastneye erken gıtmemın cezasını 15. Haftayı beklemekle cekıyorum belkı cınsıyetı ogrenırdık bu aralar🤷♀️
Dilek25 Esraaqq 11+6 olduk 😍 yarın ikili teste gideceğim 😊 onunda dışında arada mide bulantısı var sadece 😊
Mrvyksl 10+3 olduk 8-9 hafta arası çok koku şikayet im oldu şimdi geçiyor çok şükür 🙏 dünyanın tüm ekşis narlarını yemek istiyorum 😁
Meripella @Esraaqq aşerme; çilek 🍓 11+5 hafta olduk iki gün sonra ikili taramamız var 🐣 Mide bulantısı yokta mide yanmasından bahsetmiyorum bile 🤦♀️
Esraaqq Meripella hayırlı olsun canım mide bulantısı olsa çıkartır rahatlarsin ama mide yanması daha fena 🙆🏻♀️