Baklavaseverim benim kuzenim olur kendileri
farklı sehirlerdeydik askerliği benim yasadıgım sehre düşmüştü evcile bize geliyordu gıcık oluryordum ona gercekten her haftasonu görmemek için ablama kalmaya gidiyordum bende çünkü aileler hep küçüklüğümden beri siz ikinizi evlendircez derlerdi ben aslaa derdim ki kaynvalidemi sevmezdim akrabam olarak da olsa herneyse babam kızdı hosgeldin de felan dedi kuzenin nede olsa bikere dedim dur ya bi gec gideyim göreyim kendisini de geldi abi hosgeldin dedim hosbuldum dedi telefonu sarjdaydı ya benim nasıl bi seyse hem gıcık olurdum hemde her fırsatta gizliden telefonunu kurcalardım capkındı da kendileri biraz evde olmasamda yengeme derdim nasıl telefonla konusuyomu cok felan herneyse askerlik bitti abisinin düğününe geldik ailecek yasadıgı sehre orda kesin karar verdim ki asla dedim bu adamdan koca olmaz hem capkın hem yakısıklı hemde anneci felan geldik evimize tabi orda söz edildi ama babam oralı olmadı asla kızımı vermem uzaklara dedi eşime bayılır babam ama akraba evliliğine karsıydı kardesi de olsa istemiyordu
Bana hep merak etme canım kızım seni asla vermem derdi babaannem kızardı cok istedigi için
Aradan 2sene gecti tesettüre girmiştim ve amcam bize gelmişti eşime demiş gelicem seni alıcam ister iste ister isteme olacak bu iş istiycez biz
Eşimde gıcıklıgına saclarını sıfıra vurmus ki beni bu halde götrmez çirkin olurum kafaya bak 😀 amcam
gizliden fotolarımı cekip eşime göndermiş bak siz birbiriniz için yaratılmıssınız vsvs diye esim fotografımı görünce tamam demiş ya bu olmus 😀😀 cok pişman olmus saclarını kestirdiğine herneyse benim lisede son senemdi ünv.hazırlanıyordum bi yandan da diye telefonumu kapattım günde 1saat acıyordum hocalarla toplantıya katılıp cıkıyordum derslere daha cok yogunlasaym diye bu benim numaramı buluyo bana yazıyo bende günde 1saat için tl yüklemezdim hiç net vardı ordan hocalarla görüşür kapattrdım telefonu 🫣 bu da sanmıs benim kontrüm yok ondan yazmıyorum faceden yazıyo bana bende ya yazma istesem yazarım dmi diyorum nılur dinle felan filan hayır dedim bastm engeli bu tuttu bana kontr attı cok kızdım karsılık olarak da amcamın kızı degilmisin ki atarım dedi bende 18yıldır amca kızınım ben senin hani 18yıldır nerdeydin dedim 😀 babama söyledim oda sinirlendi kontürünü tekrar gönderdi amcaaaoglumun 😀😀 bu arıyo yazıyo illalah ettirdi bigün marketteyim aradı marketciye aöylüyorum işte citos kola cikolata vs vs bana da karam al dedi ya defol git dedim neyden bahsediyon kapattm telefonu ama o sıra allah da biliyoya almısım istem dısı karamını da beyefendinin
Neyse sonra artık yeter dedi ya 15gğn oldu süründürüyosun beni valla bıktım aksam 8e kadar zamanın var düşün tasın karar ver artık son dedi dedim arama 8de kararım kesin
Kuzenim ablam ben konferansta konusuyoruz dedim bu saf simdi arar saat 8e geliyo ararsa sessize alın siz konusmayın bakın ona hayatının şokunu yasatcam öyle bi hayr diycem ki yerin dibine sokcam ne amca kalcak ne yenge nede kuzen artık asla buraya gelmeye yüzü olmayacak aradı ben bunuda aldım konferansa dedi evet kararını söyle dedim TAMAM evlenirim seninle
Ohaa ben de şok kuzenler de şok 😀😀 o hepimizden şok tabi 🫢 cıktım babama dedim evleniyorum ben babam sen ne diyon dedi bi üzüldü anlatamam herneyse konuyu orda kapattık sonra dedim ben istem dısı evet dedim bak kimseyi ayaga kaldırma biz bi konusalım anlasalım 14gün konustuk kimseye söylemeden 15.gün abim sezdi bişeyleri beni kapıdan dinlemiş ve amcamları arayıp bunlar konusuyor kulaklarımla duydum ona söyleyin ayagını denk alsn vsvs derken babam dısında herkez cok mutluydu babam eşimi cok istiyordu ama dedigim gibi akraba evliliğini bana uygun görmüyordu ben deli dolu hayatı cok hızlı yasayan biriydim ve bu taraf fazla iç içeydi diye bana yazık olacagını düşünüyordu yapamam diye daha dogrusu 15gün daha geçti yüzük takmaya geldiler ve ben aldıgım karamı verdim inanaırmısınız benimkisi cok cok cok tuhaftı hani yazarken ben hala dorukta yazıyorm okurken nasıl olur bilemem ama benim ask hikayem bu allahıma cok şükür ki iyiki eşim evet cok havalı bi adam evet cok anneci bi adam ama asla capkınlıgı vs si yok hayatını 3kızıma ve bana adamıs bi adam kurban olurum onu bana veren allaha herkezin basına rabbim iyiki dedirtecek adamlar cıkartsın kimse 4/4lük degildir asla illa vardr aramızda anlasamadıklarımız ama ben iyiki diyorum yani herseyiyle