Baklavaseverim offf ben bi yazmaya başlasam mı başlamasam mı diye düşündüm 🤣🤣🤣 liseye gidiyordum cam silecekken gazete kağıdı ile silmek geldi aklıma gazeteyi elime aldım ve haberi gördüm , eşim üniversitede okurken bıçaklanmış , bende o zamanlar o okulda onun okuduğu bölümü okumak istiyorum, haber o şekilde dikkatimi çekti , sonra haberde adı geçen bir sürü kişi olmasına rağmen sadece eşimin fotoğrafı vardı ve o an birşey oldu 🤣 çarpıldım mı tutuldum mu bilmiyorum haftalarca aklından çıkmadı o fotoğraf , sonra baktım böyle olmayacak Facebook’tan mesaj atmak için arkadaşlarım tarafından gaza getirildim 🤣çocuğun adını unuttum bir kaç gün de öyle zaman geçti , bi anda tarih dersindeyken hatırladım ve mesajı yolladım geçmiş olsun falan okul bölüm derken bi mevzuya girdim amacım kendimi gösterip geri çekilmekti 🤣 işe yaradı 4 ay sonra buluştuk farklı şeyhirlerdr yaşıyorduk , dolu dizgin süren bir aşkla 2012 den bu günlere geldik , bir kızımız var 6 yaşına girecek 2. Kızıma hamileyim , eşimi çok seviyorum en büyük şansım o benim iyiki kaderime yazılmış 🥲🩷🩷🩷 asıl olay bu da değil burdan sonra hikaye bitmiyor , ailelerimiz aşırı farklı benim son derece laik ve cumhuriyetçi bir ailem var eliminde son derece muhafazakar bir ailesi var herşey aşırı zordu .. bir dönem ayrıldık , 1 sene kadar , sonra tekrar trabzonda karşılaştık bu daha da şaka gibi . Ben hopaya gidecekken sel çıktı gidemedim , trabzonda yaşayan bir arkadaşımda kalmak zorunda kaldım arkadaşımı beklerken eşimle karşılaştık durakta 🤣🤣🤣🤣