Baklavaseverim 🥰🥰🥰 mesela eşim benimle aynı durakta beklemiş o ilk kitap kulubunde görüştüğümüz gün ama ben görmedim kalabalıkta tabi 😇 blog sayfamda yazanları derlemiş, benim fotoğraflarımdan bir tane kare kalem olanı vardı momentcam ile yapmıştım kendim, onu ortalayip, hoslandigim şeyleri de etrafına sıralayıp boş defter bastırmış. Tek tek tüm yazılarımı derlemiş ve çıktı almış. Sonra da onlari ve onlar hakkında düşündüklerini içeren şeyler yazmaya başlamış inci gibi yazısı ile ama tanışıp iş sevgililik evliliğe dönünce bıraktı 😄 geçen elime geçti, boş boş duruyor bu defter heheyttt nerde benim sarı prensiiiiim diye bağırıyordum evde hagshahagaj🤭
Evlilik teklifi de çok olaylı😄 eşim hediye olarak bir kalem yapmış çalıştığı yerdeki lazer yazıcı ile (isme özel hediyeliklere bayılırım 🥰). İşte ismim soy ismim yazıyor kalemde. Kalemi açmak için çevirmek gerekiyor ve çevirince ismimin karsisina eşimin soy ismi denk geliyor 🤤🤤 ben hemen evet dedim 😄 dedi ki hayır hayır evlilik teklifi bu değil, bu kadar basit olamaz, ben üzüldüm yanlış evet mi şimdi falan diye ama onu kabul edip evlendik 😄 ben de bileklik yaptırmıştım yılbaşı hediyesi (kalem de yılbaşı hediyesi idi) sevdiğimiz bir şarkı var, Spotify kodu var gümüş bileklikte, okutunca o şarkı çalıyor. Ama eşimin bilekliginin arkasına da hakan altundan benimle evlenir misin şarkısının kodunu islettim 🤭 önce benimkini okuttuk, işte şarkımız çaldı, sonra eşim kendininkini bir okuttu, şok 😄 ilk ben evlenme teklif ettim bence de neyyyse🤭
Not: hediye ettiği o kalem ile nikah defterini imzaladım 🥰