Baklavaseverim biz kitap kulübünde tanıştık 🥰 aynı kitabı okuyup yorum yapmak için buluşan topluluklardan birinde, bir kutuphanede sonrasında kafede karşılaştık. Asirili yakışıklı bir bey olduğu için gozum kalmıştı 😄🧿 neyse, nihayetinde ben evime gittim o evine gittiiii sanıyordum, tanismadik bile birebir de. Sadece grup tanışmasında duydum ismini. Benim bir blog sayfam vardı, doğa resimlerinin altına uzunca yazılar yazdığım, kitap sayfaları ile takiplesiyorduk. Sonra ani bir kararla sayfamı kişisel hesaba döndürdüm ve tanımadığım herkesi sildim, beni de takip etmesin ben de onları takip etmeyeyim diye. Ardından sürekli bir çocuk eklemeye başladı, profil fotoğrafı çok güzel ama uzak, anlayamıyorum derken kim acaba diye kabul ettim. Meğer kütüphanedeki cocukmus 🤭 neredeyse bir yıl olmuştu tabi… Hatta takiplestigim kitap sayfalarından birisi onunmus🫣 ben kız olduklarını düşünmüştüm… Neyse biz bu şekilde konuşmaya başladık 😊 hiç turşu suyu içmediğini söyledi, böyle bir şey kabul edilemezdi benim için 😄 hemen buluştuk ve turşu suyu içtik. Azıcık güzel memleketimin merkezinde gezdik😇 kulaklığım bozulmuştu ve tamir ettirmek için tamirciye gittik, olmayacağını söylediler, çok üzüldüm. Aynısından da yoktu 🥺 başka kulak üstü kulaklık da istemedim… Yakışıklı bey, ben alayım bakalim tamir edebilecek miyim dedi, bir daha buluşmaya bahane çıktı diye okeyledim😄 gidip tornada parça urettirmis ve kırılan kısmı yapmış 🥹 acilen evlenmem lazım bu çocukla diye düşündüm, sonra işte işler ilerledi ve iki çocugumuz var biri yanımızda biri karnımda 🥰 bir turşu suyu içelim dedik, olay nerelere geldi…