Zeynpatak Kuzeyinannesiiii bugun 28 haftalik olduk 6 kg aldim .66 oldum ama senin baslangic kilon iyi 😊
MiniAzra Kuzeyinannesiiii 28+4 haftalığız kızımla ilk 43 ile başladık 40 kiloya kadar düştük şimdi 50 kiloyum.
aysenuraysenur Kuzeyinannesiiii bende hep tatlı yiyorum çikolata ve şerbetli tatlılar mahvediyor beni 😂😂
Ezgiadgzldmr Kuzeyinannesiiii canım ben zaten 4 ay boyunca yiyemedim mide bulantısından yeni yeni yiyorum
Anacsevgidolumelek Kuzeyinannesiiii cok zayifmissin zaten fazla bile olsa cok bi sorun teskil etmez senin icin. 20 ye kadar da cikmamaya calis ama.
Senbibak Anacsevgidolumelek 67.4 ile başladım 20 haftalığız dün tok karna baktım 71.4 nasıl azaltabiliriz kilo alımını
Kuzeyinannesiiii Anacsevgidolumelek nasil olacak o benim elimde degil ki az yiyip sık yemem lazım cok yiyip sık yiyorum ☹☹☹
honey Bende 60 kiloyla hamile kaldım, şu an 14.haftamdayım ve 5 kilo almışım. Boyum 1.73 olduğu için görünürde anlaşılmıyo ama bende mi çok kilo aldım yaa :(
Anacsevgidolumelek Kuzeyinannesiiii aahhaha cozumu biliyorsun ama yavrum 😂😂😂 az ve sık yemem lazim diyosun istee 😂😂 valla bunye alisiyor hee korkma 😊
Maviyesil121212 Kuzeyinannesiiii ama sen kendini 60 kiloyla hamile kalanlarla kıyaslama canım zaten çok zayıf hamile kalmışsın bence gayet normal
Kuzeyinannesiiii Maviyesil121212 Ya orasi oyle ama boyum da kisa ve zaten daha fazla kilo alimi bu haftalardan sonra başlıyormuş
Yagmurerol Kuzeyinannesiiii boy 1.60 olunca insan korkuyo fazlasini almaya😅 zaten kime sorsam dogumdan sonra yemene dikkat edersen aninda gidiyor diyor 🥰 sen zayif baslamissin avantajj