yagmurandrmk 2erkekannesim bende tesettürlüyüm fikrinize ve düşüncenize kesinlikle saygı duyuyorum. Ancak katlar ve doğumhane seahta kadınlara özel oda kısmında hiç bir şekilde ziyaret saati erkek bulunamaz oda günde 2 saat öğlen ve akşam saatinde odalar konusunda hassasiyetinize bir şey diyemem ancak yanınızdaki hanımefendiden rahatsız olursanız diye perde mevcut arada şanslıysanız tek kişilik odaya düşersiniz. Para kimse için önemli değil. Sizin eşiniz memurmuş şanslısınız benim eşim ağır işte çalışıyor alüminyum-cam doğrama ustası genelde fabrikalara iş yaptıkları için biraz zor. Evet hormonlar 9 ay yaşanan sıkıntılar doğrudur size de hak veriyorum ama bu kadar zor kazanılan bir parayı da ücretsiz sağlık servisi alabildiğim bir şehir hastanesi ki sadece kadın doğuma özel ve hastane hakkında bilgim var daha önce her ortamını gördüm fırsatım varken 25 30 bin TL’ler vererek ki ben doğum yapana kadar ne olur bilemiyorum muayene ücretleriyle beraber fiyat daha da yukarılara çıkıyor paraya acımam ama eşimin ne zorluklarla o parayı kazandığını biliyorum eşime kıyamam her şeyi en başından biliyorduk bende isterim prensesler gibi özel hastanede bakılayım eşim yanımda olsun ama bazen olsun istemezsiniz. Eşimin canı sağ olsun hastane hastanedir evladım sağlıklı olduktan sonra iyi bakıldıktan sonra ben kendimi odada kollamayı bilirim Allah’ın izniyle ❤️ bedelden kastınız da sanırım maddi bir açıdan bakıp konuşmuşsunuz ancak bu bebekleri biz istedik ve Rabbim nasip etti bizlere ki içimizde büyüyorlar hiç bir bebek kendi kendine gelip hayatımıza girmedi benim bakış açıma göre bir bedel ödenmesine gerek yok. Ömrümüz boyunca bize bakıp iyi bir hayat sunmaya çalışan adama afedersiniz ama hastane parası ödetip de bedeli olmalıydı diyemem. Eşimin işinin zorluğu karşısında asıl benim bedel ödemem gerekir. Tabi herkes farklı düşünür saygı duyuyorum iyi günler size :) Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲❤️
2erkekannesim yagmurandrmk çok teşekkür ederim cevabınızı hiç incitmeden karşı tarafa saygı duyarak vermişsiniz çok memnun oldum sizinle tanıştığıma bakış açınız çok güzel Rabbim cümlemizin zorluklarını kolay etsin bir avazda doğum nasip etsin inşaAllah :))) 💖🥹
yagmurandrmk 2erkekannesim siz de aynı şekilde ben de çok memnun oldum tanıştığımıza sağlıklı sıhhatle hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah evlatlarımızı ❤️
tansuman Ayy bende sakaryadayım 2 yıl oldu geleli şuan hamileyim henüz doktor bulamadım ayy hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım. 🥰🥰🥰
yagmurandrmk Burcussuss ben sizin yazdığınızı görmemişim kusura bakmayın biraz geç cevap vereceğim ben de buraya gelin olarak geldim 2 seneyi birazcık geçti özel hastane hakkında tecrübem yok ancak eltim Özel hastanede doğum yaptı adatıp da doktorundan çok memnundu hiçbir sıkıntı yaşamadı doktorundan kaynaklı doğum yapacağı gün ebeler sıkıntılıydı ona denk gelen suyunu patlattılar neredeyse doğumunu beklerken odada doğuruyordu ebeler geç kontrol etmeye gelmişler alelacele doğumhaneye almışlardı onu biliyorum onun dışında her şeyden memnundu adatıp da doktorundan bir tane ebenin kötü olması hepsinin kötü olacağı anlamına gelmiyor eğitim araştırma Hastanesi’nde de 2 ay önce arkadaşım doğum yaptı Bir hafta boyunca hastanedeydik acilden giriş yapmak zorunda kalmıştı o rahatsızlığı vardı ondan sebep takip amaçlı yatırdılar doğurdu ve o şekilde çıktı doğumhanede de bulundum çok steril ortamlar açıkcası pilates topunuza kadar her şey var doğumhanede sancı çektiğiniz esnada odada tek başınızasınız yanınızda başka bir hasta yok isterseniz sizin refakatçınız doğumhanede size katılabiliyor sadece kadın eşle görüşmek isterseniz kapının önünde görüşme alanları var doğumhanede o şekilde görüşebiliyorsunuz içeriye telefon yasak mahremiyetten kaynaklı herkese güvenemeyiz mantığı ile ilerleyip kimseye telefon izni yok buna refakatçiniz de dahil yüksek ihtimalle özel hastanedeki gibi değildir suyunuz geldiğinde ya da sancınız olduğunda acilden giriş alıyorlardır diye düşünüyorum onun hakkında henüz bir bilgim yok yanlış bir bilgi vermek istemem size ben eğitim araştırmadaki doktorumdan da çok memnunum size de tavsiye edebilirim Sultan Canan genelde eğitim araştırma’da kontrol esnasında içeriye eşinizi almıyorlar ancak Sultan hanım bunu problem etmiyor eşleri de içeriye alıyor çok pozitif bir insan güler yüzlü çok rahatlatıcı benim çoğu soruma daha ben sormadan cevap verdiği için ben açıkçası çok memnunum İnşallah doğumumda olduğu zamana denk gelir ve doğuma katılma şansı olur inşallah
101224 @2erkekannesim 20 gün önce doğum yaptım Medar da eşim hastaneye gittiğimiz andan doğum yapana kadar yanımdaydı özellikle bende sordum doğumhaneye eşim gelebilir mi doğuma girebilir mi diye doktorum evet girebilir hatta babaların girmesini biz tavsiye ediyoruz dedi oğlumun göbek kordununu babası kesti doktorumuz sağolsun her konu da yardımcı oldu bize
2erkekannesim 101224 çok sevindim memnun kaldınız mı hastaneden acaba , bende eşimin girmesini istiyorum görsün dayanamam ben diyor ama benim nasıl dayandığımı görmesini istiyorum
yagmurandrmk Burcussuss rica ederim ne demek başka merak ettiğiniz bir şey varsa bildiğim kadarıyla cevap veririm sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı 🤲♥️
101224 @2erkekannesim çok memnun kaldım ebeler çok ilgililer mükemmel bir sabırları var gerçekten ne olursa olsun her zaman destek oluyorlar ve bir sorun yoksa öncelikleri her zaman vajinal doğum oluyor inanılmaz motive ediyorlar benim doktorum da öyleydi sağolsun sabrı sayesinde oğlumu sağlıkla kucağıma aldım. Eşiniz için bişey söyleyemem tercih meselesi tabi ki ama benim eşimde ben dayanamam diyordu sancı çekerken bir an olsun yanımdan ayrılmadı oğlumuzun doğum anını görmedi sadece onun dışında her an yanımdaydı o an gelince Allah eşinize o gücü veriyor emin olun
2erkekannesim 101224 çok teşekkür ediyorum zahmet edip yazmışsınız çok açıklayıcı oldu Rabbim razı olsun 💖
merveaws Tug90 Sizi yanlış yönlendirmek istemem belki bana öyle denk geldi ama ben memnun kalmadım. Yani muayenedeki İlknur Hanım sıcacık anaç doğum sırasında o anaçlığını görmedim maalesef. Şimdi tekrar hamileyim başka doktora gidiyorum.
merveaws Tug90 Evet Aslıhan Kal Kaymaz’a gidiyorum şuanda 27 haftalık hamileyim Yani bana doğum öncesi İlknur Hanımı sorsaydınız evet muayeneler sırasında İlknur Hanımdan da memnundum. Ama doğumum ne anlattıkları gibi ne hayal ettiğim gibi oldu.
BozAilesi merveaws Aslıhan hanıma gidiyorum bende cinsiyeti hangi hafta tahmin veya net olarak söyledi 13+4 haftalığım şuan çarşamba günü kontrolüm var :)
Tug90 merveaws inşaAllah bu doğumunuz istediğiniz gibi geçer çok özel bir an ve insan güvende olmak istiyor, umarım o şekilde gerçekleşir tüm hepimiz için ☺️ Özge bakkal hakkında bilgisi olan var mı acaba?