Nefin06 ben ilk oğlumda Zeynep Elmalı ya gittim memnundum bu sefer ki hamileliğim biraz riskli geçti ve hamileliğimin başında kanamam vs oldu o sırada acilde Deniz Çokay ile tanıştım ve çok çok iyi ilgili ve bilgili biri genç olmasına rağmen deneyimli her şeyi açıklıyor konuşuyor rahatlatıyor Zeynep Elmalı dan sonra kendisine gidince aslında Zeynep hocada ne kadar hızlı girip çıktığımı muayenelerde sorularıma tam anlamıyla cevap vermediğini beni çok da rahatlatmadığını fark ettim biraz da yoğun olduğu için olabilir bu tabi o yüzden Deniz hocayla devam ediyoruz ve tavsiye de ederim kendisini 🥰 Zeynep hoca biraz geç dönebiliyor mesajlara veya her soruya dönüş yapmıyor Deniz bu şekilde değil hemen dönemediğinde bile açıklama yapıyor kendince🥰 benim 2 kaybım oldu yani toplamda bu 4.gebeliğim Zeynep hocayla 3 gebeliğimde beraberdim şu anki gebeliğimin başında da kendisiyleydim açıkçası normal gebeliklerde iyidir ama anladım ki riskli gebeliklerde artık yoğunluğundan mı bilmiyorum ama çok da iyi değil. Bazen enerji de tutmuyor açıkçası siz kendiniz gidip deneyimleyerek karar verebilirsiniz 🥰