PirayeAkca Gulnar44 cuma günü canım bugün bel ağrım var çok korkuyorum inşallah bebek büyüdüğü icindir
Gulnar44 PirayeAkca benimde cuma günüdür canim nasip olursa git hayırlısıyla sonra neler olduğunu söylersin bende söylerim bel ağrısı uzun süre ayakta kalmaktan oluyor canim
Cennetcicegim Ben urfada gitmiştim devlet hastanesi emre ekmekçi çok iyi bı doktor hiçbir ücrette odemedim yakinmis tavsiye ederim
PirayeAkca Cennetcicegim canim doktorum burdaki kadın doğumdan bana randevu aldı doktor arkadaşıymış. Cuma akşam 18,30da gidicem inşallah sağlıklı olduğundan başka bişey söylemezler
PirayeAkca Gulnar44 evdeyim canım çok ayakta durmuyorum genelde uzanıyorum doktorum bol su iç bişey olursa ara dedi ama inşallah bebek buyuyordur
Pdr Gulnar44 üniversite de özel muayene ücretli aslında. Üniversite hocalarına muayene olunca ek ücret ödeniyor, sigorta ile alakası yok.
Gulnar44 Pdr Doğru ben bir defa gitmiştim Yüzüncü yıl üniversitesine bana dedi sgk var mi yoksa ücretlidir bende ordan biliyorum canim