Sende benm gibisin büyük oğlum 6 yaşında 1. Sınıfa başlıcak küçük oğlum 1 ay sonra 2 yaşına girecek ilk doğumumda kayıp olarak sonuçlandı şuan 17 gündür gecikmem var ama pcosluyum yumurtlama ve adet düzensz test yaptım birinde hiçbir çizgi çıkmadı iki gün sonra aynı marka haff bi çzgi çikti. Ama emin olamıyorum adet te olmadım hala acile gidicktim ama cuma günü zaten hastane randevum vardı dahiliyede orda alırlar diye düşünüyorum oyuzden gitmedim. Geri çekilme ile korunuyordum hakkımzda hayırlısı olsun bnm korkum hem 4. Sezeryan olucak hem gebeliklerim zor ağrılı geçiyor hemde çocuk okula gidecek yeterince ilgilenebilir miyim tedirginliği var. İlk yıl çok önemli sonuç ta nasıl başlarsa öyle gider . Bnm oğlum da kardeşini kabullenemedi hâla çok kıskanıyor seviyor çok belli ama kıskanıyor yinede. Kardeşi de abi abi diye dolanıyor aslında peşinde. Ama eşyalarını oyuncklarını paylaşamama durumundan huyszluk yapıyor. Senn doğduğuna pişman oldum diyor 😀 sanki ondan izin almışız gibi. Aslında olmadan önce çok kardeş istiyordu. Ama pişman olmuş. Şimdide bidaha doğurmican diyor.