kalbiminpariltisi Sevimaltnn spiral taktırdım mis gibi büyük rahatlık 😂 kazayla hamile kalanlar kazayla hamile kalmıyorlar çoğunluğu tedbir aldığını sanıp almayanlar
Annesii66 kalbiminpariltisi hiçte öyle olmuyor maalesef ki arkadaşım da sizin gibiydi ohh mis sprail var derkeeeenn hop hamile kaldı😂😂 bende ertesi gün hapına rağmen hamile kaldım ve doktora nasıl olur ya ilaç alıyordum dedim rahmini aldıran bir hastam geçen yıl sağlıklı bir doğum yaptı demişti rahmi yook 😂
Annesii66 kalbiminpariltisi arkadaşım sprail kontrolü yaptırmıştı kaynamıştı, ve taktıralı 1yıl 3 ay olmuştu ne yazıkki hiç biri korunma yöntemi deği :) güvenmemek lazım
isimsiz12 Sevimaltnn hap kullanamacagımız için kesin yöntem değil ama en azından önlem olarak tek çâre kondom kalıyor saglam iyisinden ama bide sanırım saglık ocagından aylık iğne yaptırılabiliyor diye biliyorum ama emziren anneler e uygulanıyor mu bilmiyorum
Lilyko9 Sevimaltnn prezervatif. Vucuduma gereksiz hormon almak istemiyorum dedim, uzun yillik birlikteligimiz arti 7 yillik evliligimde kocam hep korundu. Sorry not sorry.
Elovee Ben-Hurem-Sultan valla ilk bebegimde 1 sene uğrastik gitmediğimiz doktor kalmadi hamile zor kaldım 1 sene sonunda. 2. De geri çekilmeyle zevk suyundan hamile kaldim ama düşük oldu. Bende dedim o zaman daha da dikkat edelim doğum kontrol hapı kullanayım ve sonuç şuan hamileyim😂
Ben-Hurem-Sultan Elovee ya işte bu dünyada rızkı varsa ne yaparsan et oluyor bir şekilde. Sağlıcakla alın inşallah kucağınıza 🤍
kaktuscicegi_ Şimdiye kadar geri çekilme ileydi. Yakında doğumun var spiral düşünüyorum. Artık vücut bebek olayına alışınca sanki geri çekilmede kazaya gidecek givi hissediyorum 😂
Elifsemra Ben-Hurem-Sultan aynı sekilde kazara nasıl kaliyolar aklım almiyo küçük kızım 5 yasinda korunmak isteyen gayet güzel korunur
Ben-Hurem-Sultan Elifsemra Bacım genede büyük konuşmayalım 🤣 baksana zevk suyundan kalan yine varmış 🤣🤣
isimsiz12 Elifsemra aa çok iyi 2.çocuktan sonra yaptırayım o zaman nolur nolmaz kendimiz korunuyoruz ama o daha etkilidir
kaktuscicegi_ Fufu09 Bir kaç forumda Cidde adet düzensizliği ve sinirlilik yaptığını okudum ama memnun olanlarda var. Bünyeden bünyeye mi değişiyor artık bilemiyorum.
Ben-Hurem-Sultan Fufu09 ay o bana çok saçma geliyo 🤣 kız kolundaki implant orayı nasıl korusun ahhaha 🤣
atesvesu Sevimaltnn geri çekilme ile hamile kaldım galiba prezervatif bitmişti bitene kadar sorun yoktu 🫣