Akseec Lovebaby27 bence benim bu ay olmadı ya zaten önümüzdeki ay doktorla ilerlicez bi umut deniyim dedim olmadı😬 inşallah sen pozitifsindir canım❤️🤲🏻
Akseec gamze130325 Lovebaby27 kızlar gölge gibi bişey var ama negatif demi ya yarın yola çıkcam aklımda kalmasın diye yaptım
Lovebaby27 Akseec olmadıysan bi umut var demektir canım bekliycez hayırlı haberi alıcaz inşallah 🤲🏻🤲🏻
Deletedmom_787 fatmaklcasln pazartesi günü test yaptım negatif çıktı regle 1 hafta vardı bugün kan vereceğim negatif diye düşünüyorum ama bakalım
fatmaklcasln fatmaklcasln dün yaptım inovita HCG testi ama negatif çıktı ovulasyon testiyle de denicem
Akseec gamze130325 yazcam yaptığımda yine iniallah canım çıkmazsa da doktor gözetiminde olacak napayım ya valla artık üzülmüyorum da değişik bişey oldum
Lovebaby27 sinemmm38 çok pozitif gebelik testinde ovulasyon pik çıkıyor benimkisi aşırı aşırı silik olduğu için çıkmaz canım hamilemiyim onuda bilmiyorum geçen ay kimyasal yaşamıştım korkuyorum şuanda
fatmanur3824 Lovebaby27 var gibi görünüyorrrr bat ne zaman 31 i mi az kaldı daha da belirginleşir o zaman bir kaç güne
Lovebaby27 fatmanur3824 31 Ağustos 1 Eylül pcosum var bazen değişiklik gösterebiliyor inşallah daha çok belirginleşir benimledir 🤲🏻❤️❤️