Biminikannesi Kızlar benim gibi gece uyuyamayan var mı ya sağa dönüş yapamıyorum zaten sola yatınca da ağırlık yapıyor karnım sanki 32+6 oldum bugün normal mi
Catperson Biminikannesi uzun zamandjr geceleri iyi uyuyamıyorum ben de. Kemiklerim ağrıyor sabit yatamıyorum, dönmek işkence zaten.
cavbella Biminikannesi bir gece uyuyorsam diğer gece uyuyamıyorum 😐 esneye esneye saatler geçsin diye bekliyorum resmen
[silindi] 34+5 oldum yatakta dönmek işkence oldu, kemik ağrısından zaten uyuyamıyorum , ben pert 🫡🙂↕️
Biminikannesi @[silindi] @Catperson @nilsumm @ifo @Rabia_nur252 rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağ Salim gelsin miniklerimiz 🤲🏼🥳
cavbella Biminikannesi aynen öyle bir yandan doğsun diyorum bir yandan da doğunca bu kadar da uyuyamayacaksın diyorum kafalar fena karışık😄
Biminikannesi cavbella kesinlikle öyle ama büyüdükçe uyku yaparlarmış gece uyutmaz gündüz uyutur benimki inş gece uyuyan bebiş olur tek duam 😀😀
anonimm066 Kızlar ben daha hamileliğimin başındayım ve uyuyamıyorum geceleri karnımda sürekli bir şişlik var ve o beni uyutmuyor
cavbella Biminikannesi inşallah gece de gündüz de uyuyan bebiş olurlar🌸 6 yaşındaki kızım hala uykuyu sevmez her gece uykum yok diye ağlanır çok zor 🤦♀️
Biminikannesi cavbella amin tek duam o yönden bizlerde tam tersi onlardan daha çok uykuya ihtiyacımız oluyor Allah yardımcımız olsun sağlıklı olsunlar da annelik çok güzel rabbim aratmadan verdi herkese nasip etsin 🥰