poyrazin_annesi28 Sedefyrs1101_ nasil geçti şuan nasılsın işlemi nasıl yaptılar biraz anlatır mısın canım çok geçmiş olsin
Sedefyrs1101_ poyrazin_annesi28 melteW Güzel geçti komple uyutarak ameliyat yaptılar göbek deliğimden ve altından 2 tane delik açılarak yapıldı 1 gün hastanede yattım ertesi günü çıktım ameliyat yarım saat sürmüş sürekli sıvı beslendim bol su içtim sorun olmadı merhem veriyorlar onu kullanıyorum. Walla acı ağrı olmadı diyemicem sezaryen olmuş gibi hissettim kendimi göbek deliği olduğu İçin çok acıdı herhalde ilk gün ve 1 hafta çok zordu sonra antibiyotik kullanmaya başlayınca acısı falan geçti yarın dikişleri aldırmaya gidicem bakalım umarım o acılı bi işlem değildir😁
poyrazin_annesi28 Sedefyrs1101_ Çoğu gitmiş azı kalmış. Gelmiş geçmiş olsun canım tekrardan. Dikiş aldırmak basit bı işlem 🥹
melteW Siz bu işlemi gebelik olmadan yaptırdınız anladığım kadarı ile peki şart belirliyor mu doktor mesela yaş şartı çocuk sayısı gibi yoksa siz ben bu ameliyat olmak istediğim zaman direk yapıyorlar mı
Sedefyrs1101_ melteW Evet gebe olmadan yaptırdım, evet istediğiniz zaman yapıyorlar devlet hastanesinde yapmıyorlar ama ben üniversite Hastanesinde oldum
Sedefyrs1101_ poyrazin_annesi28 Yok kız aldırmak daha çok acıttı ya göbek deliği olduğu için herhalde. Dikişler alınınca acı falan kalmadı 🙂