babymom2026 Yarın sabah 10 da randevum var kese için dedi ama inşallah kalbinide duyarım görürüm bebeğimi 6+6 olacağım tam yarın çok heyecanlıyım uyuyamıyorum resmeeeen😍 Doktor tekrardan tahlil bir şey ister mi ki acaba 🤦♀️
cizgilidefter babymom2026 ilk kontrolde tahlillerinizi yaptılar mı? Benden 23 tetkik istemişti geçen hafta doktor. Bazıları çıktı bazıları daha çıkmadı. Yarın ben de 2.defa gideceğim 5+5im sanırım
aysegul3409 babymom2026 ayy o gün gelmiş canım 😍 seni nisan annelernden biliyorum aynı haftadayız ben de cumartesi 6+6 da gidicem mutlaka yaz buradan çok merak ediyorum görüldü mü diye 🤲🏻🤲🏻
momsalis babymom2026 bazen öyle olabiliyor cihazlarla da alakalı onu kafanıza takmayın kalp atisni duydunuzmu nasıl bebisiniz bide karındanmi baktı vajinalmi
babymom2026 momsalis karından bakti kalp atışı icin 2 hafta sonra gel dedi keseyi de yolk kesesini de gördük yolunda her sey dedi
babymom2026 staRmama askim 2 hafta sonra gel dedi ama kesenin boyu yeri yolk kesesi de her sey cok güzel dedi sadece uygulamada 6+6 ama ultrasonda 6+2 gözüktü korktum 4 gun geriden mi diye. Doktor bebek henuz gözükmez ama var tabi korkma dedi canim
staRmama babymom2026 döllenmeyle alakalı olabilir kuzum ben ilk bebeğimi 8+6 da duymuştum mesela kalp atışını
tahamommy babymom2026 benimde 3 gün geridendi kuzum sonradan yakaladı döllenme ile alakalı, yumurtlaman kaçındaydı ki