Yelizmurat Gokceozbozkurt ilk defa oldu canim bende boyle bisey bende bilmiyorum hickirik olabilirmiki
Gokceozbozkurt Yelizmurat düzenli ve belirli aralıklarla olunca genelde hıçkırık oluyor benim ikiz gebeliğim var sık sık hissediyorum
Glcnhsyn Yelizmurat benmkide oturmama asla izin vermiyo kafa assada 5inci ayda beri ayaklar tam gogusumun altında oturdummu hemen tekmeliyo resmen kalk diye dondurmada hasta olmadiginz sürece bence bir sakıncası olmaz diye dusunuyorum
Yelizmurat Glcnhsyn gogsumun altinda hissettigim ayaklari benimde herhalde enson gittigimde doktora basi asagdaydi cunku 😬 bambaska bi duygu canim ya acabaa dogumdan sora bu gunleri ararmiyiz bu tekmeleri😬
Glcnhsyn Yelizmurat kucağına almakta çok güzeldir heycandan olucek gibi oluyorum bazen ama bu ayakları beni mahvetti resmen sanki.yukardan çıkmaya çalışıyo yada bunun bacakları çok uzun oldurdu beni 😊
snms Sevim010 boyu kilosu gelişimi bulunduğu haftaya uygun gelişmis geriden gelmiyor herşey yolunda gidiyor 👍🏻🤗
Hayale Yelizmurat evet bencede cok soğuk seyler yeme. Ben bazen soğuk bir sey yemeye calışşam kaynanam annem hemen cocuğu üşütme içerde sonra hasta olirsunuz derdi. Aklımda hep tutdum soğuk hiç bir sey yemiyorum yavsiyem yeme kendini bira tut🥰