Esra-4151 maryyyt benim ailemde yok ama ilk bebeğimi kalp atımı durdu bu sebeple kaybettim kan pıhtılaşma testini sordum gerek yok dedi açıkçası yaptırmak istiyorum nasıl yaptırdınız hangi bölümden
Moz maryyyt heterozigot pıhtılaşmaya yatkın homozigot ise pıhtılaşma var demek kabaca.Gebe kalınca dr sulandırıcı başlatmalı
Yasoss maryyyt bende sadece faktör 5 heterezigot hamile kalana kadar corospin 100 lük hamile kalınca da iğne ve coraspirin kullanıyorum
maryyyt Aaayseeert sordum orta düzeyde risk dedi ama bu konularda hiç bilgim yok burdan belki birileri biliyodur diye paylaşayım dedim
Aaayseeert maryyyt kan pıhtılaşma yatkınlığınız var tam olarak kan pıhtılaşması yok doktor ona göre kan sulandırıcı verir hamile kalınca
maryyyt Moz aaa gerçekten mi ben şuan hamileyim doktorlar yaptırmamı istemedi annemde olduğu için önlem amaçlı yaptırdım çok endişelendim şuan
maryyyt Aaayseeert hiç bilmiyordum gerçekten şuan gebelik var doktora sordum gerek görmemişti ama annemde var diye içim rahat etmedi yaptırayım dedim iyi ki yaptırmışım
maryyyt visnelicheescake benimde kullanmam gerekecek sanırım bu ilk gebelik daha doktora göstermedim sonuçları
visnelicheescake maryyyt yani mutlaka gösterin ciddi bir konu çünkü çok üzücü birşey olmasını kimse istemez alıştım ben artık iğne olmaya 😅