Gzde_defne seymaa2 anladım canm kafanı hiç bulandırma istersen sonuçta aldırmayı düşünmüyorsun Rabbim sağlıklı eyler inşallah
seymaa2 Gzde_defne öyle bir düşüncem hiç olmadı yani erken haftalarda da öğrenmiş olsam öyle birşey yaptırmazdım, şimdi en azından doğuma kadar sağlıklı doğacağını düşünüp rahat bir hamilelik geçireceğim inşaAllah 😊
Meyra-tt 31+2 haftaligim bende 2li test yaptirdim onda sonuc cikmadi, 3lu yaptirmadim, 4lu tarama yaptirdim risk cikti , fetal dna yida digerinide yaptirmadim, detayli ultrasonda ense kalinligi falan normal cikti, bende merakla dogumu bekliyorum
Defnes-Mom seymaa2 merhbalar, uzun zaman olmuş ama merak ettim. Bebeğiniz nasıl? İnşaşlah bir sorun yoktur
gamzetrk Bmde sadece 2 lı test yaptırılmali 2 lı sıkıntılı olursa 3 lü yaptırıolar 3 de çok güvenilir değil diye biliyorum içini ferah tut saglıkla alırsın kucağına inşallah kendini üzme yıpratma
Smyr_97 Benimde 1/2909 da bir cikti doktorum varda diyemeyiz yokta diyemeyiz o 2909 kisinin icinde sende varsin dedi 3 lude 4 ludede cikmiyo fln dedi
Elifolcay34 Hiç üzmeyin kendinizi banada bebeğin burnu kısa dediler 2 li testim riskli çıktı fetal DNA testi yaptırdım çok şükür temiz çıktı şuan 17 haftaligim doktor kontrolünde şuan bebeğin burnu da normale dönmüş içinizi ferah tutun.
seymaa2 Defnes-Mom merhaba, detaylı ultrason da doktor sıkıntı görmediğini söyledi. Burun kemiği,ense kalınlığı vs söylemedi birşey Fetal dna istersen yaptır dedi, yaptırmadım. Şuan 26 Haftalığım hamdolsun Olumlu düşünüyorum, olumlu olacak inş 🙏🏻
serapasil23 seymaa2 30 yasindan sonra yapılan ikili,üçlü testlerde risk çıkıyor. Bu yaştan sebep. 35 yaşındayım bende de yaş faktorunden dolayı risk çıktı. Ama ense kalınlığı, burun kemiği normal dedi doktorum. Detaylıya 2 hafta sonra gideceğim. Usg de bebeğin burnu laz burnu gibi 😅😅
eni67 Canım üzülme korkma benim de ikili test sınırda risk çıktı direk fetal önerdi ben dedim bir sorun çıksa napıcaz anne karnında detavi etme gibi bir şansımız yok dedi ozaman yaptırmamında bir anlamı yok dedim yarın detaylı ultrason var Allâh nasip ederse tabi inşallah sağlıklı sonuçlar alırız inşallah
Sun10 seymaa2 riskin yüksek olduğu down sendromlu olduğu anlamına gelmiyor doktorların size söyledi olasılık hesabı sadece içiniz rahat olsun