Busranur_mnts momyyx hangi marka test tek testle kalmamak lazım başka markalarla da denemek iyi oluyo ben awox ve prodoctor kullandım
Tuanakaran Busranur_mnts 6 günüm var canım benimde bende sırf kuruma vermiyo umutlanmayım diye aldım ama saatler geçince böle oldu
Busranur_mnts Tuanakaran 6 gün erken canım ben 5 gün kala yaptım hiçbişey çıkmadı 4 gün kala dene yine
Busranur_mnts Busranur_mnts 4. gün yaptığımda da gölge gibiydi gözle zor görülüyodu 3 gün kala silik şekilde belli oldu
momyyx Busranur_mnts artmed kullandım ama normalinde sonuç almadım erken gebelik testinde sonuç aldım
Busranur_mnts momyyx artımed için çok fazla yalancı çıkartıyor diyorlar benim de başıma geldi bir iki gün sonra farklı markayla dene prodoctor ve awox doğru sonuç veriyor oranı daha yüksek
Tuanakaran Busranur_mnts inşallah kuruduktan sonra çıkması pek bişey ifade etmiyor tabi ama insan yinede heyecan yapıyo bide hiç kimsede kuruma çıkmayınca böle
Lovebaby27 momyyx artı med yalancı pozitifi çok çıkartan bi marka başka erken gebelik testle bugün tekrarla canım