mcansum Aysktr benimde agrılarım var hazırlığım bi kac eksik öle gidiyor vok sukur ama nisanda nasıl yapacksn daha zor olmaz mı temzlk dediğin büyük ev temzliği değil mi
Aysktr mcansum evet büyük temizlik annem yardıma gelicek inş halıları da yıkamaya vercektim geç mi kalırım bu sefer de erken yapsam kirlenir içim rahat etmez diye düşünmüştüm napsam fikirleşelim 😊
DamLaaaa35 Bebeksicimm1 bende bugün 31 oldum. Bel ağrım henüz yok oda pilates yapıyorum ondan sebep olmuyor bel kaslarım kuvvetli. Ama uykularım bitti resmen sabah ezanıyla uyanıyorum tam döneyim diyorum kemiğim ağrıyor uykum kaçıyor daha da yatamıyorum. Daha da çok var allah yardımcımız olsun.
Aysktr mcansum benimkide karıştı simdi 😂 büyük temizlik Mart ortası olsa 🤔Nisan bası da bi kücüğü ama yine detaylı olsun ilkbahar temizliği olsun 😄
minigin_annesi mcansum 31+4olduk Cok Sukur Rabbime 🙏🤩 Bebegim Bas Gelis Pozisyonundadir...Elbiseleri hazir yikandi utulendi dolabina yerlestirildi bile😜Cantam daha hazir degil ama bu hafta sonu hazir etcem insallah 🙏Yalanci sanci 1kere oldu gecti....ama belim cok fena agriyo😞
Eelif82 mcansum mcansum 31. Haftamızdayız 🙏🏻 Herşeyimiz hazır çok şükür dr um her an hazır ol dedi oğluşum biraz aceleci maalesef 😔 bakalım günler yatarak geçiyor yalancı sancılarım çok fazla hergün bir kere yokluyor
Eelif82 Aysktr sanki biri kaşığımın biraz üstünü bıçakla deşiyormuş gibi oluyor canım bide arada kemik sızlaması oluyor 🤦♀️ Bakalım direniyorum inatçı oğluma 4 hafta daha dayansın diye dua ediyorum 🙏🏻🤗
Aysktr mcansum evet maalesef ben ilçe de oturuyorum o şehir merkezinde kalmalı gelicek evim de büyük temizlikci hanımlar da cok para istiyo annem ben yaparım dediği için kabul ettim ama tabi inş hersey yolunda devam eder de planlarımız suya düşmez 🤭
Eelif82 mcansum kesinlikle ben 5 ay yattım hiç kımıldamadan son 2 ayı da yatarım yeter ki iyi olsun 🙏🏻🤗
Betl42 mcansum işten yeni ayrıldım biraz dinleneyim yaa 😁 ama dönmemesinden hoşlanmadım pek döneydi iyiydi 😕
Aysktr Eelif82 Aaa benimde öyle oluyo 32+4deyim ben 🤭 kontrolüm de haftaya doktora söliyim bende o zaman ama ne desem normal diyo bana artık söylemeyi bırakmıstım 😄 seninde karnın sert gergin oluyo mu böyle bebek hareketi de sanki içerden tekme değil de itiyormus gibi hissettiriyor mu
Esraesra06 mcansum çantam henüz hazır değil kıyafetlerini yıkadım ama ütüleyemedim hafta içi ütüleyeceğim, bebek tam olarak dönmemişti en son gittiğimde, çarşamba gidicem tekrar. Geceleri ara ara kasıklarım ağrıyor bu aralar ama geçiyor sonra
mcansum Aysktr kolay gelsn bi kişi daha olsa daha kolay olurdu kz kardesn falan canım bnmde ev buyuk bende merkezde annem ilçede oturuyor ordan gelıyor kz kardesm var ama bide arkadsmı cagrcam 🤷♀️