mercimegin_annesiii Evet heyecan yapan bekleyen değerlendiren toplaşın az beraber bekleyelim bu süreçte
Miracle_1 mercimegin_annesiii bende bat 1-2 eylül ovülasyon testi kullanmayı bıraktım kaç aydır bakalım tutturabildim mi bilmiyorum günleri 😊
Talihkusu6666 Tuanakaran sat 5 Agustos 16 agustosta yumurtladim.. erken yumurtlama gördüm bu ay 🥹🥹🥹🥹ovu testle yakaladim 4 gün üst üste degerlendirildi umarim bu ay olur hepiniz duamdasiniz ❤️
Cokistersengelerbence Talihkusu6666 benim de 3 Ağustos ve bende erken yumurtladım sizin gibi 10.günde🙈
Tuanakaran Talihkusu6666 ayyy inşallah canım hepimiz için o ay bu ay olsun bebişler tutunmuş olsun ❤️
Talihkusu6666 Cokistersengelerbence ve bugun kasiklarima birden bi sanci girdi 2 saniye gittti 🤣🤣🤣hamilelik piskolojisine girmis bulunmaktayim hahahahah ama bi yandanda umudum yok
Talihkusu6666 Cokistersengelerbence 16 pik 17 silik.. imk defa ovu test yaptim bu ay cok sasirdim erken yumurtlama olduguna :D aklima takilan tek sonra erken yumurtlarsam adetimdeni erken geliyo 🤣🤣🤣🤣 normalde adetten 14 gün geriye sayinca yumurtlama diyorlar.. adet olmayalim da bebislerimiz olsun insallah ❤️🥹
Cokistersengelerbence Talihkusu6666 evet erken yumurtlayınca erken adet oluyor🙈 hayırlısıyla inşallah ♥️
Tuanakaran mercimegin_annesiii idrar yolu için acile gittim planlı gebelik olduğu için kadın doğum polikinliginde bi doktor varmış oraya yönlendirdi hamile gibi ilaç yazıyorum sana şuan barkod oluşturuyorum yarın sabah gel kan ver bide dedi 6 günüm var aslında ama kanda istedi erken daha ama kanda zaten çıkmaz ki yarın 5 günüm kalmış oluyo
Tuanakaran mercimegin_annesiii negatif çıktı kan bakalım Salı günü Allah Kerim belki geç döşlenmedir son 2 kaldı ❤️