Melisssa3 Rose_07 aa aynı günüz demekki kalp atışını duydunuz mu siz doktorum dün gördü fakat dinletmedi diğer kontrolde dedi Sağlıkla kavuşalım💕🙏🏻
Embu Fatma-asar ayy minnacık en heyecanlı zamanlar zaman nasıl geçecek derken şimdi 5 haftam kaldı rabbim güzel ve rahat bir hamilelik nasip etsin inşallah size 💕
Fatma-asar Embu ay hiç heyecanlı degil 1.bebegimi 6+3 de kaybettim bunda olmasın diye insan düşünmeden duramıyor
yourpariah Melisssa3 ayy hayırlı olsun cok heyecanlı😍 ben de 5+1 de kese gördüm çok şükür🙏🏻 sen 5+6’ da mı kalp atısı duydun canım bi de devlete mi gittinn?
Melisssa3 yourpariah yok benim doktorum özel klinik bebeğime tedaviyle kavuştum ben hamdolsun ki benimle💕 kalp atışını daha duymadım ama ultrasonda attığını doktorumla gördük küçük diye dinlemedim inşallah pazartesi 7 haftalık olduğumda dinleyeceğiz💕😊
yourpariah Melisssa3 ya hayırlı olsun sağlıkla kucağına al insallah bebeğini💘💘ben de özel kliniğe gidiyorum acaba benim de duyulur mu haftaya merak ettim🥹 devletteki makinelerde geç duyuluyormuş sanırım
Melisssa3 yourpariah aminn inşallah sağlıkla kavuşalım💕🙏🏻 evet evet haftaya duyulur Allahın izniyle 😊
cizgilidefter Fatma-asar ben de sanırım 5+5im. Doktorum tarihimi düzenleyecek. 4 buçuk gibi dedi ilk kontrolümde. Yarın yine gideceğim bakalım hayırlısı 🌸🤍